• Mode

10 cadeau-ideeën voor juffen, meesters en nanny’s

author-avatar
Geplaatst door Marion de Tape à l'oeil

30 jun 2020

Views Gelezen 4 Keer
0 Opmerkingen

We weten allemaal dat dit einde van het jaar heel bijzonder was en zelfs als we, laten we eerlijk zijn , denken dat we dit cadeautje zelf zouden hebben verdiend omdat we al een aantal maanden een moeder/vader, een geweldige kok, een juf/meester, een te gekke speel vriendin/vriend tegelijkertijd zijn; we zouden het traditionele cadeautje voor het einde van het jaar niet willen laten liggen om de juffen, meesters, ATSEM’s en nanny’s… van onze kinderen, die ook opmerkelijk werk hebben geleverd in deze bijzondere omstandigheden, te bedanken.

Want ja, na verschillende non-stop maanden « vastgeplakt » te hebben doorgebracht, weten we alleen maar des te meer hoe schattig onze nakomelingen zijn, nietwaar! En we willen echt onze pet afnemen voor alles wat ze dagelijks doen, tijdens de lock-down en zelfs daarna, en er alles aan doen om ons en onze kinderen optimale veiligheid te garanderen.

Dus om je te helpen ze te bedanken zoals het hoort, hebben we verschillende cadeau-ideeën voor je samengesteld waar ze zeker blij mee zullen zijn! Om zelf te maken of niet, dat is aan jou!

#1 ultraleuke banners

Als je op zoek bent naar een origineel idee, dat de juf, atsem of nanny niet dubbel of driedubbel zal ontvangen, dan hebben we wat je nodig hebt! Of liever gezegd Eve van Minireyve, want wij hebben helemaal niets gedaan, we geven je gewoon haar geweldige idee door dat het verdient om te worden belicht. Op haar blog biedt ze je kleine modellen vlaggetjes aan om af te drukken met leuke berichten, waar je ongetwijfeld om moet lachen!

>>> Ik download het afdrukbestand van Minireyve<<<

#2 De té stijlvolle bladwijzer

Voor alle boeken die de juf deze zomer of zelfs gedurende het jaar zal lezen, vinden we dit bladwijzeridee met een leuk berichtje erg leuk. Het is een origineel idee, eens iets anders en dat de betrokkene kan verrassen. Goedgekeurd ++++

Fotocredit: Pinterest

#3 Bloempotten met gepersonaliseerde berichten

Een plantje geven is altijd een leuk, nietwaar? Voeg er een persoonlijk berichtje aan toe, print het gewoon op Minyreyve’s blog en voila!

>> Ik ontdek de Doe-Het-Zelf van Minireyve <<

#4 De SOS-cookie, tegen dipjes

Als je ATSEM, meester, juf of nanny een zwak heeft voor lekkernijen, maak dan een kommetje met een recept klaar om te voorschijn te halen bij een dipje! Hij of zij kan er alleen maar gek op zijn! 🙂

Credit photo : Pinterest

#5 Must-have chocoladerepen

Je begint ze van buiten te kennen, het is waar dat we wat originaliteit betreft maar beter even de ogen sluiten, maar we houden van dit idee, makkelijk te maken, en we konden het niet laten om het in onze top-cadeautjes te zetten. Je kunt de kant-en-klare labels afdrukken bij Minireyve!

>>> Ik download Minireyve chocoladereeplabels <<<

#6 Un tote bag customisé, super fun !

Tegelijkertijd leuk en praktisch. We houden van dit idee van een aangepaste tas of zak met een leuke boodschap, die je ook nog eens vaker kunt gebruiken. Om zelf te maken of om kant-en-klaar te kopen, aan jou de keuze!

Fotocredit: Pinterest

#7 Een super schattige poster

Een leuke poster als decoratie, dat is een goed idee! Met een ontroerend bericht of een kleine persoonlijke verklaring om de betrokkene te bedanken.

Fotocredit: Pinterest

#8 Een pot met lieve berichtjes, super schattig!

Wat is er mooier dan lieve berichtjes, geschreven door je kinderen om de juf of meester echt te bedanken? Wat persoonlijk cadeautje betreft is dit de top van de top! Je kunt deze berichtjes zelfs mengen met snoep om van te genieten tijdens het lezen van deze berichtjes!

Fotocredit: Pinterest

#9 Een gepersonaliseerde kaars

We zijn gek op dit idee om een kaars persoonlijk te maken en aan te bieden voor het einde van het jaar. De juf, ATSEM of nanny zal je bedanken voor dit geweldige idee dat weer eens iets anders is dan een mok met boodschap!!

Fotocredit: Pinterest

#10 Het persoonlijke notitieblok

Dit idee komt weer van Minireyve, deze keer is het een aan te passen notitieblok met gratis « Printable », en we zijn gek op dit idee omdat we nooit genoeg notitieblokken hebben, toch?

>>> Ik download het Minireyve-bestand om mijn notitieblok aan te passen<<<

#11 De kaart om af te drukken, heel simpel

En het bonus idee, voor degenen die tijd te kort komen of die pas op het laatste moment beginnen, de af te drukken kaart blijft een geweldige optie om de juf of de nanny te laten merken dat we ze niet zijn vergeten!

Fotocredit: Pinterest

Maar waar is waar, jullie verdienen ook dit kleine geschenk als super-moeder en super-vader van het dagelijks leven! En we nemen onze pet af voor alles wat julie doen! 🙌

Bedankt voor uw reactie!

Ze is vanaf nu in afwachting van een moderator.

Tot binnenkort!
uw opmerkingen