• Lifestyle

10 ongebruikelijke en intergenerationele cadeau-ideeën Voor Moederdag!

author-avatar
Geplaatst door Domitille de Tape à l'oeil

04 mei 2021

Views Gelezen 25 Keer
0 Opmerkingen

Delen

Natuurlijk, terwijl je deze regels leest, zullen je kinderen een geweldig cadeau voor je bereiden! Hopelijk mikken ze deze keer nog iets hoger dan de partij komkommermaskers die je deze kerst leek te verdienen. Je bent ongeduldig om je cadeau te ontdekken en je trappelt van ongeduld, toch? Door te wachten tot D-Day, konden we ons voorstellen welke buitengewone verrassingen jouw kinderen, ongeacht hun leeftijd, je goed zouden kunnen voorbereiden …

via GIPHY
en welke je jezelf kunt voorstellen voor jouw eigen moeder!

3 cadeau-ideeën voor jouw kinderen als ze tussen de 6 en 18 jaar oud zijn.

Als we aannemen dat jouw kinderen besluiten om hun krachten en hun neuronen te bundelen om je zelf een geweldig cadeau te geven en dat ze je bovendien willen verrassen, dan is dit wat ze zich kunnen voorstellen:

❤️  Je kunt het heel goed vinden met je baas. Is het ironisch? Alleen jij weet het. Omdat jouw kinderen nog niet oud genoeg zijn om peer-to-peer-relaties te begrijpen. Ze hebben andere prioriteiten, laten we eerlijk zijn. En op dit moment is het voor hen belangrijk om je een dag te bezorgen waarop jij alleen maar aan jezelf denkt. Hoe doen ze dat? Ze hebben op je mobieltje gezocht naar het telefoonnummer van je baas. En raad eens? De boefjes belden hem. Het maakt niet uit welke relatie je hebt met jouw baas, je baas kon de lieve stem van jouw kind niet weerstaan, die zo vriendelijk vroeg om een ​​vrije dag in jouw voordeel. Daar ga je met de billen bloot.

via GIPHY

❤️ Je kinderen zijn zo aardig, dat ze je een week culinaire klusjes besparen voor het avondeten. Hoe? Door jou – met behulp van de bankrekening van een volwassen medeplichtige – een maaltijd thuis te laten bezorgen voor het hele gezin, inclusief het weekend! Libanees, Italiaans, burger, sushi of zelfs Thaise avonden … je hoeft alleen maar te klikken waar je wilt, want deze week ben jij de koningin!

via GIPHY

❤️ Alleen voor je mooie ogen hebben je kinderen de hele Melkweg onderzocht (als ze geen telescoop hebben), de miljarden sterren om degene te vinden die binnenkort van jou zal zijn. Wauw! “Wat een mooie toespraak! Je zegt tegen jezelf … kom op, doe niet sarcastisch. Ze hebben je ook een certificaat van de mooiste ster in de Melkweg voor mama gemaakt. Sommige bieden een boom, andere magische sterren.

via GIPHY

3 cadeau-ideeën voor jouw kinderen als ze tussen 14 en 25 jaar oud zijn.

We weten het. Soms hebben de tienerjaren nog niet geproefd van de verantwoordelijkheden die jouw grote kind nu hoort te kennen. Maar omdat jij degene bent die ze alles gaf zonder te tellen, besloten ze om je op Moederdag 2021 te verrassen als nooit tevoren!

❤️  Ze kraakten de Livret A, verkochten hun kleedkamer op Vinted, ruilden hun plasmascherm in, verzamelden Bitcoins en vastten 7 dagen om je deze magische envelop aan te bieden. Binnenin vind je … HET huis van je dromen!
Hier herinner je je echter niet dat ze Lotto speelden. Dus lees het kleine briefje dat daarbij hoort:

« Beste mama,
Dit huis met uitzicht op de Middellandse Zee, gelegen tussen de krekels en de olijfbomen met maar liefst 4 slaapkamers, 4 badkamers, een overlopend zwembad, een jacuzzi, een tuin zonder grenzen en een altijd volle koelkast, is bijna van jou. Helaas heeft de bank ons ​​niet de 2 miljoen toegekend die nodig is om dit gekke pand te kopen… Maar we hebben er dit hele weekend over onderhandeld! Dus leg je bikini klaar, Mamaaaa!  »
Je weet nog steeds niet of dit een grap is en of dat je jouw vingers op je huid voelt knijpen.

via GIPHY

❤️  De naam van je kind is Tanguy. En hij weet diep van binnen dat je graag zijn gigantische vleugels zou zien uitzwaaien naar een andere plek, echter dicht bij jou in de buurt. In het achterhoofd denk je stiekem aan toekomstige kleinkinderen. Maar in afwachting van die dag koos hij voor een Moederdagcadeau vol tederheid en liefde: een prachtig boeket bloemen dat een jaar lang elke maand door de postbode wordt geschonken! Je bent tot tranen toe bewogen… Eén ding is zeker, je Tanguy weet op jouw gevoelens in te spelen.

via GIPHY

❤️ Een nerd zijn is kinderspel voor je grote kind of voor degene die altijd op je hielen zit. Dus liet hij een waarschuwing achter op je computer dat er een fles Moët op je wacht in de koelkast. Dat er morgen een schoonmaakster komt van 12.00 uur tot 16.00 uur. Dan eindigt de boodschap met: « Kun je me mijn favoriete vlees bereiden waar ik van hou? » Ik hou van jou, mam. « 

Geef toe dat het schattig is, toch?

via GIPHY

3 cadeau-ideeën voor jouw kinderen als ze tussen de 25 en 99 jaar oud zijn.

Eenmaal hier is de kans groot dat deze kinderen … jijzelf bent! De bankrekening is iets meer gevuld dan de generaties die het al eerder hebben doorzocht. Maar koopkracht is niet alles. Je moet ook brainstormen en je fantasie ontwikkelen om het originele cadeau te vinden dat je moeder nooit zal vergeten!

❤️   Hoe zit het met het sturen van mama naar de zevende hemel ?! Hoe? Met een onvergetelijke parachutesprong. Ten slotte slaat je gekke fantasie op hol om haar een ​​nacht in een yurt aan te bieden. De mogelijkheid voor haar om op een ongebruikelijke plek in slaap te vallen. Laatste optie en wij persoonlijk bij TAO vinden het geweldig: haar een ​​extreme sensatie te schenken naast een grote toppiloot. En als de piloot eruit zou kunnen zien als Tom Cruise in Top Gun, valideren we op 1000%!

via GIPHY

❤️   Ze heeft haar hele leven voor je gezorgd (en misschien zelfs voor je kinderen). Oh ja, het was een geweldig avontuur, het beste van je leven! Behalve dat ze zichzelf in deze decennia een beetje vergat? Dus waar is de femme fatale in haar gebleven? De vrouw die ze was VOORDAT ze moeder werd? Je kreeg een openbaring toen je een oude foto van haar ontdekte die poseerde in een bikini. Ze is nog steeds zo mooi! Opeens de vondst van de eeuw: een fotoshoot! Naarmate de sessie vordert, kan ze met de lens spelen en zichzelf in de schoenen van Sharon Stone of Juliette Binoche verplaatsen. Ze zou ook gewoon HAARZELF kunnen zijn. Een uniek en gedenkwaardig moment speciaal voor haar op maat gemaakt …

via GIPHY

❤️   Als deze lieve Covid op een dag besluit om ons leven en onze wereld te verlaten, wil je haar misschien wel bedanken voor het spelen van kindermeisjes tijdens deze vele maanden van opsluiting. En hoe ? Door de gezamenlijke spaarpot te openen om haar een ​​week vakantie aan te bieden op de Canarische Eilanden, Griekenland of Sicilië. Sleutelwoorden: zee en zon!

via GIPHY

En de 0 – 5-jarigen in dit alles?

Ze zijn er duidelijk! Maar deze kinderen zijn onverslaanbaar als het erom gaat ons te verrassen, want ze nemen ons elke dag van het jaar mee op een achtbaan. Dus voor Moederdag kunnen we ze vertrouwen. Ze hebben meer dan één truc achter de hand …

 

via GIPHY

En we laten je nog een laatste idee van vorig jaar zien, waardoor ze geen cent uit hun spaarpot hoeven uit te geven!

❤️ Stel je voor… kinderen die hun tanden poetsen of de tafel dekken zonder dat je het ze vraagt, kinderen die niet 10 keer op de deur kloppen als je rustig in bad zit, kinderen die hun vuile was in… de vuile was doen! Kinderen zoeken zelf (een beetje) naar hun spullen zonder je eerst te vragen, … Zie je jezelf daar al? Dus klik hier om het kansspel te ontdekken dat we vorig jaar voor jullie hebben bedacht! Je zal ervan houden !!! (jouw kinderen misschien een beetje minder;))
Het hele team van Tape à Oeil wenst je een dag vol liefde! Vergeet niet om jouw geweldige geschenken met ons te delen. 😊

via GIPHY

Bedankt voor uw reactie!

Ze is vanaf nu in afwachting van een moderator.

Tot binnenkort!
uw opmerkingen