• Lifestyle

  • Style @nl

12 trucs om je kinderen op 1 april voor de gek te houden!

Wie zei dat 1 april voorbehouden was voor kinderen? Wij niet! Dus hebben we een paar grappen gereserveerd voor onze Original Kids! … Het is niet leuk om je kinderen voor de gek te houden, dat weten we, maar wat als we zouden zeggen dat we één dag hier recht op hebben?

author-avatar
Geplaatst door Anouk de Tape à l'oeil

31 mrt 2020

Views Gelezen 87 Keer
0 Opmerkingen

Delen

Voor degenen die het hier niet mee eens zijn, een advies, lees dit artikel niet verder… 🙂

Maar voor ouders die denken dat een grapje geen kwaad kan, zijn hier 12 trucs om op 1 april je kinderen voor de gek te houden! Let op, risico op represailles is gegarandeerd! 1 APRIL GRAP!

– Chocolade die transformeert!

Je kinderen zijn chocoladeliefhebbers, maar houden niet van groenten en fruit. Genoeg redenen voor chocolade papier, zeker weten dat het grappig wordt gevonden 😉!

1 APRIL GRAP! 

via GIPHY

– Een klappende deur!

Zodra jouw kinderen in bed liggen, maak je van de gelegenheid gebruik om een ballon op te blazen en een naald achter de deur te bevestigen, we verzekeren je dat het een tonische wekker zal zijn!

1 APRIL GRAP!

– Bied een zakje donutzaden aan

Het doel? Laat onze kinderen geloven dat door deze zaden in de tuin te planten, een donutboom binnen een paar weken zal groeien. Gebruik gewoon een klein transparant zakje, vul het met ronde ontbijtgranen met een gat in het midden, alsof het mini donuts zijn en voilà!

1 APRIL GRAP!

Chouette un arbre à donuts !:

– Kleurrijke melk

Doe voor het ontbijt van je kinderen een paar druppels kleurstof in de melkfles, uiteraard met veel discretie! Je zult van hun gezicht houden als ze de bizar gekleurde melk in hun kom ontbijtgranen bijvullen!

1 APRIL GRAP!

via GIPHY

– Een vreselijk beest heeft zich onder de lamp gevestigd!

Pak de schaar! Wie is er niet bang geweest voor een vreselijk klein insect dat thuis verscheen? Niemand! Stel je dus het gezicht van onze kinderen voor wanneer ze ontdekken dat er een spin onder de lamp zit!

Niets is eenvoudiger, knip een zwart insect uit papier, stop het onder de lamp en doe het licht aan! Als het klaar is, zien ze alleen vuur!

1 APRIL GRAP!

Il y a un nouvel habitant dans la lampe ! :O:

– De bubbel mat 

We zijn geen liefhebbers van grappen die doen opschrikken, daarom  raden we je aan noppenfolie onder een tapijt te schuiven! Voor ons is het nu tijd om naar ze te kijken alsof er niets aan de hand is… Het belooft leuk te worden!

1 APRIL GRAP!

– Mam, ik ben gekrompen!

Het principe is heel eenvoudig, we kopen twee T-shirts, één in de juiste maat en één in een grotere  maat. Voordat onze kleine zich aankleedt, vervangen we het T-shirt dat hij droeg door het grotere.

Een mooie gelegenheid om te lachen als je zijn hoofd ziet en hem eraan herinnert dat hij meer soep moet eten om te groeien 😉

1 APRIL GRAP!

Maman j'ai rétréci pendant la nuit !:

– Vreemd, die zeep schuimt niet!

Ook hier is het principe heel eenvoudig. Vaste zeep is bedekt met transparante vernis. We sturen onze kinderen om hun handen te wassen en … we lachen als ze zien dat hun kleine handjes over de zeep wrijven die nooit schuimt…

1 APRIL GRAP!

via GIPHY

– Maak de koelkast levend!

Niets is eenvoudiger, we kopen kleine oogjes en ‘s nachts plakken we ze op elk voedsel in de koelkast, we kunnen je verzekeren dat ze verrast zullen zijn als ze wakker worden en de koelkast openen om hun ontbijt te zoeken!

1 APRIL GRAP!

– Een onbruikbare afstandsbediening!

Een stukje tape op het signaal van de afstandsbediening of een kleine papieren vis in plaats van de batterij en hopelijk kunnen onze kinderen niet van kanaal wisselen! We dagen je uit om zo lang mogelijk te wachten zonder iets te zeggen, aangezien ze hun geduld verliezen 😛

via GIPHY

Leuke grapjes waar het hele gezin op 1 april om moet lachen. Maar wees gewaarschuwd, onze Original Kids pakken ons misschien terug … Dus let op!

En jij, wat zijn je beste grappen voor 1 april? Heb je kinderen jou ooit voor de gek gehouden?

Bedankt voor uw reactie!

Ze is vanaf nu in afwachting van een moderator.

Tot binnenkort!
uw opmerkingen