• Backstage

  • Style @nl

Backstage : 1 april 2022 😜

author-avatar
Geplaatst door Valentine de Tape à l'oeil

29 mrt. 2022

Views Gelezen 48 Keer
0 Opmerkingen

Delen

Je weet het, elk jaar H-OU-DEN we ER-VAN onze geliefde klanten met een 1 april grap erin te luizen (wat je aan het lachen maakt!), En dit jaar hebben we onszelf omringd met Melina, 9 jaar oud en Eric, komiek en coach om een ​​dag door te brengen met een gekke training om JOU erin te luizen.
Terugblik op onze dag, zowel intens als rijk aan emoties!

Bij Chez Tape à L’oeil zijn we ervan overtuigd dat kinderen de macht hebben om de wereld te veranderen. Dus zoals alle kinderen, heeft Mélina ook een superkracht. Haar truc is om vreugde om haar heen te verspreiden. Dus gebruikten we Eric om haar te coachen: hij, zijn superkracht is de komedie. Dus tijdens de ochtend van het in de val lokken, bevinden Eric en Melina zich in de Spotlight-kamer in Lille om de val voor de middag voor te bereiden en Melina te helpen bij het tonen van haar superkracht. Eric geeft haar al het nodige advies: hoe omgaan met haar emoties, naar mensen te kiklen met de ogen, werken aan haar verspreiding …


Melina en Eric in volledig opname, stilte we filmen! 😜

Een geweldig moment van uitwisseling, waar Melina zorgvuldig luistert naar het advies van Eric en de kans krijgt om enkele scènes te herhalen ter voorbereiding op onze verborgen camera in de middag. Dat blijkt uit de gebooste coaching, klaar om de vreugde rond haar te verspreiden: zet de verborgen camera in positie.

Parallel met de herhalingen van Spotlight bereidt het productieteam de verborgen camera voor.


Hier is Mac Gyver! 😎💪

In de Tao Wasquehal winkel heeft het hele team de camera’s geïnstalleerd om een ​​totale visie op de val te hebben! Aan de slag met de gekheid!

13:30, Eric en Melina zijn er helemaal KLAAAAAR voor! Ze herhaalden alles vanmorgen, en alle medeplichtigen, ze weten al dat ze de hele middag plezier zullen beleven.

Om deze grap van 1 april willen we niet alleen lachen, we wilden deze ook met love naar onze klanten sturen.
Dus dachten we : waarom niet beide tegelijkertijd?

Stel je eens voor: tijdens het shoppen in je favoriete winkel (Tape à L’oeil natuurlijk 😜) benadert een kind jou en zegt dat ze je dochter is? 😨 Ze brengt zichzelf ertoe een liedje te zingen voor jouw (valse) verjaardag, feliciteert je en stelt je voor een kleine dans te maken… Hoe zou je reageren?

Dit is wat je zult ontdekken in onze super grappige video, schattige archi en giga volle liefde. We lachten, we wachtten, en vooral hebben we geweldige ontmoetingen meegemaakt.

We delen het met jou, omdat jij het bent, maar onze favoriete scène blijft die van de chenille die door een Tao-klant is geïnitieerd! We hebben de kans om klanten ook zo gek als ons te zien, en dat is een geluk 😍

Zoals je zult begrijpen, was de opname een dag rijk aan emoties, maar vooral met vreugde en vriendelijkheid!

Nog steeds grote dank aan Eric en Melina voor hun deelname aan deze verborgen camera, en als je de video opnieuw wilt zien, is deze hier te vinden:

Bedankt voor uw reactie!

Ze is vanaf nu in afwachting van een moderator.

Tot binnenkort!
uw opmerkingen