• Mode

ONZE WINTERTRENDS!

De winter komt eraan, de eerste rillingen worden al gevoeld en voor elk seizoen wil je dat je kind er op zijn best uitziet qua mode en comfort!
Volg ons, wij ontcijferen wat je te wachten staat in onze winkels!

author-avatar
Geplaatst door Nicolas de Tape à l'oeil

26 sep 2019

Views Gelezen 33 Keer
0 Opmerkingen

Delen

Elk seizoen kent veel trends, en de herfst / wintercollectie ontbreekt niet! Kleine lijst …

De kracht van bloemen:

Ze kunnen in de winter verdwijnen, maar ze zullen aanwezig zijn op onze kleding, of onze jurken, onze truien of zelfs onze jassen … Ja, alles gaat altijd veel beter met bloemen…

Nooit zonder mijn breiwerk !

Dit jaar wilden we het hebben over de terugkeer van breiwerk! En in tegenstelling tot die van oma, zal de onze je niet aan jeuk laten lijden! Integendeel! Jacquards, torsades, boordsteken, nieuwe materialen en jeux de points, gemengd met de moderniteit van het colorblock en onze slimme zoon die je kind het hele seizoen laat schitteren!

Accessoires zijn ook beschikbaar! Onvermijdelijk…

De hemdtrui is back!

Het essentiële kleine stukje waarmee je het kleine lichaam van je kind lekker warm kunt houden! Beschikbaar in basic maar ook als een modieus stuk!

Corduroy is populair!

Ideaal materiaal voor in de winter, tegelijk warm, zacht en zeer modieus, past de populaire corduroy goed bij alle stukken van de klerenkast!

En zelfs bij de accessoires!

Warme sokken!

Omdat het warm aanvoelen van je kleine voeten in de winter super belangrijk is! Wol en warme materialen, achterkant van de panty: uni of lurex .. Bij meisjes gaan ze voor hoge sokken om de look compleet te maken en ze durven nieuwe kleuren: basalt, eekhoorn en mosterd!

Young preppy woman:

Inspiration disco, robe jasuble en pull chaussette.. De mode uit de jaren 70 komt weer terug! Wat als we als mama speelden een paar jaar geleden?

Verspreid het bericht:

Met TAO hoef je niet te spreken om begrepen te worden! Laat gewoon je T-shirt zien!

Tot in het oneindige en verder!

50 jaar geleden heeft de mens voor het eerst het tempo op de maan bepaald, dus onvermijdelijk met dit jaar, hebben we een kleine voorsprong op de sterren… Het preppy thema van deze periode neemt ons mee naar de kosmos voor een interstellair avontuur. Het assortiment draait om mosterdgeel en kruiden, versterkt door een diepe marine en gemengd grijs.

Authentiek casual…

Het authentieke wild geassocieerd met de techniek, die de mens komt helpen, beschermen, begeleiden in de natuur. Uitnodiging om te reizen, om te wandelen in het hooggebergte, klimmen en buiten de gebaande paden te ervaren. Een reeks rondom warme sinaasappels, marineblauw en grijs chiné en mouliné.

Dus eerlijk gezegd, de winter voelt toch goed?

Bedankt voor uw reactie!

Ze is vanaf nu in afwachting van een moderator.

Tot binnenkort!
uw opmerkingen