• Lifestyle

5 verjaardagscadeau-ideeën voor kinderen

author-avatar
Geplaatst door Marion de Tape à l'oeil

29 mei 2020

Views Gelezen 11 Keer
0 Opmerkingen

Delen

Als je hier bent, heb je zeker één of meer cadeau-ideeën nodig voor je kind. Wees gerust, we zullen niets zeggen, je bent op het goede adres want we hebben hier veel ideetjes voor je verzameld. Het enige dat je hoeft te doen, is een kijkje nemen naar ons artikel X verassingsideeën om je kind op hun verjaardag te geven en de dag onvergetelijk te maken.

Geef een activiteit

Als je kind oud genoeg is om samen met jou van een activiteit te genieten, kies dan voor deze optie omdat het de beste manier is om samen te genieten en vooral om herinneringen te creëren. Wat is een beter geschenk dan een familiemoment? Een uitje naar een pretpark, een concert, een show, kennismaking met een sport waar ze van houden… zoveel ideeën waar hij/zij blij van wordt!

De « tegoedbon »

Kleine ideeën die uit je verbeelding komen maar vooral gepersonaliseerd zijn voor je kind en dat is het belangrijkste!! Denk na over wat hij/zij het leukst vindt en bereid een aantal tegoedbonnen voor om zijn/haar guilty pleasures waar te maken. Hier zijn een paar ideeën en voorbeelden ter inspiratie: « tegoedbon voor een etentje met het gezin », « tegoedbon voor een ontbijt op bed », « tegoedbon om samen een serie of een film naar keuze te kijken », « tegoedbon voor een wandeling waar je wilt », « tegoedbon voor moeder en dochter om samen te shoppen », « tegoedbon voor een dag lang onbeperkt gamen »… Vul een doos met snoep en doe de tegoedbonnen ertussen!

via GIPHY

Abonnementen

Je kunt kiezen voor een kant-en-klaar abonnement of je kunt een abonnement aanbieden dat je zelf samenstelt. Elke maand geef je hem/haar bijvoorbeeld een boek. Of we gaan samen kiezen als ik de kans krijg om hem te zien, of ik stuur het hem/haar.

De doos met lekkernijen

Maakt niet uit of het nu snoepjes of chocolaatjes zijn, maar maak een doos met lekkernijen die thuis normaal gesproken verboden zijn, maar die met uitzondering zijn toegestaan op deze verjaardag. En natuurlijk in beperkte hoeveelheden. 😉

Een magische dag

Maak op deze verjaardag uw kind de koning van de dag door hem/haar voor te stellen om alles te kiezen! Maaltijden, activiteiten… hij/zij heeft 24 uur lang de macht (en niet langer dan dat! 😉 )

Ideeën voor minder dan € 5

Of het nu gaat om aandacht voor je kinderen of om een klein cadeautje mee te nemen naar de volgende verjaardag waarvoor je kind is uitgenodigd. Hier zijn een paar ideeën voor minder dan € 5.

Een pet of een kleurrijke zonnebril kunnen de jongens verwennen. Voor meisjes zullen mooie glittersokken, een sjaal, een klein juweeltje of een accessoire voor het haar altijd de meest kokette behagen!

Heb je andere ideeën dan de hierboven genoemde? Deel ze dan met ons in de reacties en we zullen ze aan het artikel toevoegen.

Bedankt voor uw reactie!

Ze is vanaf nu in afwachting van een moderator.

Tot binnenkort!
uw opmerkingen