• Lifestyle

 • Lifestyle

6 Familiefoto Uitdagingen

We weten niet of u Chloé alias @mespepinsderaisins kent, maar zij en wij delen een lang verhaal (van liefde) ! En sinds het begin van de isolatie heeft ze haar gekkigheid en goede humeur, waar we zo dol op zijn, in dienst gesteld van foto-uitdagingen die ze op haar account zet voor ouders : we konden dat niet laten passeren, dus hebben we er een samenvatting voor u van gemaakt !

author-avatar
Geplaatst door Domitille de Tape à l'oeil

16 apr 2020

Views Gelezen 48 Keer
0 Opmerkingen

Delen

UITDAGING nr. 1 : « Kleur de tatoeage! » ✏️

Materiaal :

 • 1 of 2 getatoeëerde ouders… of niet!
 • Goed humeur en onwankelbaar vertrouwen in de smaak van uw kind
 • Stiften 

Het idee is heel eenvoudig : vraag uw kind om uw tatoeage in te kleuren zoals hij wil ! En als u er geen hebt, laat uw kind dan de tatoeage die hij zich voorstelt tekenen en inkleuren : kom op, we sluiten onze ogen, we ademen en we vertrouwen ons kind !

En vooral : deel het resultaat op Instagram met #coloretontatouage !  Als u wat verlegen bent, kunt u het resultaat ook naar Chloé sturen en wij zullen met plezier de kunstwerken van uw kinderen ontdekken smiley onschuldige smiley kusjes. En als u gewoon nieuwsgierig bent, ontdek dan hier wat anderen hebben gemaakt!

Berichtje van Chloé : “Onuitwisbare stiften en houten potloden worden sterk afgeraden »

  

UITDAGING nr. 2 :  Vermomming 🥦 🍉 👗 

Materiaal :

 • 1 of meer kids
 • 1 fotocamera of een mobiele telefoon
 • Veel fantasie

Maak na de kunst van het kleuren plaats voor een trompe-l’oeil om verveling tijdens de isolatie te overwinnen! Het is niet ingewikkeld, vind gewoon uit hoe uw uw kinderen kunt kleden met fruit, bloemen, planten, groenten, alledaagse voorwerpen, kortom… zowat vanalles ! Met de juiste hoek kan het echte mode-items en vooral grappige foto’s opleveren… erg grappig ! Geïnspireerd ? U bent aan zet !

Berichtje van Chloé : “Vermijd het gebruik van een pakje pasta of een rol WC-papier (we denken aan het trauma dat deze foto hierdoor over een paar jaar zou kunnen opleveren #viveleconfinementoupas). Tot slot zijn de zelfontspanner, harige armen, licht en schaduw en vooral onvolmaakte foto’s die een glimlach tevoorschijn toveren toegestaan.

Voordat u uw foto deelt (als u dat wilt) met #trompetonennui, ontdekt u hier wat anderen hebben gemaakt!

 

UITDAGING nr. 3 : « Een rijk kapsel » 💇‍♀️ 💇‍♂️ 

Materiaal :

 • 1 of meer kids
 • Elastiekjes, haarspelden, froezels, haarbanden, lak, gel en andere geintjes zijn allemaal toegestaan
 • Ben niet bang om iets geks te doen

De start van de kappersworkshop waar het simpel is, alles mag, zolang het maar extravagant is ! We knopen, we draaien, we vlechten, we fixeren, we knippen (nou ja, we raden het niet echt aan, maar u ziet maar), we stellen geen grenzen en vooral… we hebben plezier ! Uiteindelijk vereeuwigen we alles in een prachtige familiefoto, om van tijd tot tijd te bekijken om dit goede moment te onthouden !

Berichtje van Chloé : “Wit haar mag natuurlijk ook. En wat betreft de kale mensen, dat geldt ook voor hen : ze kunnen hun baard mooi maken ! ”

Voordat u uw foto deelt (als u dat wilt) met #valorisetacoiffure, ontdekt u hier wat anderen hebben gemaakt!

  

 

UITDAGING nr. 4 : « Laat uw kinderen vliegen !’ 🤸

Materiaal :

 • 1 of meer kids
 • Enkele minuten vantevoren : training in hoogspringen
 • 1 zelfontspanner, of niet, wat u wilt

We kennen ouders die ons zullen bedanken : na deze uitdaging garanderen we jullie kinderen die uitgeput zijn en dus… kalm : D Ook hier niets moeilijks : we nemen een foto (of stellen de zelfontspanner in, naar wens) vanuit een lage hoek, en als de flits afgaat, vragen we onze kinderen om zo hoog mogelijk te springen en hun vingers, benen, tenen te spreiden … Het trucje ? Selecteer de doorlopende modus om de foto’s te maken : hiermee is het onmogelijk om DE beste foto te missen !

Berichtje van Chloé : “Gooi geen dieren in de lucht, zelfs als ze vrijwel zeker weer op hun pootjes terechtkomen. Het is verboden om montages te maken en op bedden te springen, maar het is verplicht om te lachen, gekke bekken te trekken en dol te doen. »

Voordat u uw foto deelt (als u dat wilt) met #defouletesmomes, ontdekt u hier wat anderen hebben gemaakt!

UITDAGING nr. 5 : « De tijd isoleren » ⏰ ❤️  

Materiaal :

 • 1 foto van u en uw kid, toen het nog kleiner was
 • Veel love

Het idee is heel eenvoudig: duik eens in de fotoalbums van toen uw kinderen kleiner waren (we maken van de gelegenheid gebruik om een geheugensessie te houden) en kies DE foto. Degene die u identiek moet reproduceren… een paar jaar later ! U hebt dan een voor / na foto : zo wordt de tijd geïsoleerd en er een nieuwe herinnering van gemaakt !

Berichtje van Chloé : “Maakt u zich geen zorgen, donkere kringen, zwembandjes, wit haar en andere twijfelachtige kapsels zullen natuurlijk in de huidige context worden geplaatst.”

Voordat u uw foto deelt (als u dat wilt) met #confinerletemps, ontdekt u hier wat anderen hebben gemaakt!

 

 

UITDAGING nr. 6 : « Geïsoleerd en stijlvol… of niet ! »

Materiaal:

 • 1 echt gevoel voor stijl … of niet
 • 1 flinke dosis om los te laten

Wat als we spreken over opsluiting … in termen van kleding? 😏 In deze periode vallen 2 teams duidelijk op: het team « Ik ben toch voorzichtig, geen ontspanning 😎 » en het team « pyjama’s zijn ook de hele dag goed, toch? 😂 ”De kans voor ons om je een 6e uitdaging aan te bieden! Maak je familiefoto: in je beste kleren, of in de meest ontspannen, laat ons de ware aard van je familie tijdens de opsluiting zien! Gebruik daarvoor de #confinesetstylesoupas: het is mogelijk dat we onze favoriete foto belonen… 😇 ❤️

 

Bedankt voor uw reactie!

Ze is vanaf nu in afwachting van een moderator.

Tot binnenkort!
uw opmerkingen