• Mode

Les meilleures idées photos de nos influenceuses à faire entre mère et fille

author-avatar
Geplaatst door Marion de Tape à l'oeil

19 mei 2020

Views Gelezen 6 Keer
0 Opmerkingen

Delen

Heb je onze meisjescollectie gezien die in samenwerking met Aurélie Andrès is gemaakt?De veelzijdige en kleurrijke Aurélie is ontwerpster, tekenares en muurschilderes (topper!). En haar werk past bij haar communicatieve levensvreugde 😃. Voor de fotoshoot van collectie in Marokko bijvoorbeeld had ze een supergoed idee: een grafisch en kleurrijk decor van haar printen dat volledig door haar was bedacht, uitgesneden en geschiderd. 🎨 🖌

Door het toevoegen van kleur aan een beetje grijs landschap geeft zij met haar kunst aan anderen een echte « feel good »-therapie. Dat is echt Aurélie 👌🏻💕. Deze collectie van bijpassende looks voor moeder en dochter is een feest van grafische en gekleurde prints. Wij raden aan dat je die snel gaat bekijken!

>>> Ik wil de moeder-dochtercollectie in samenwerking met Aurélie Andrès bekijken <<< 

Wij maken van de gelegenheid gebruik om je foto’s van onze mama-influencers te tonen en je zo enkele ideeën voor moeder-dochterfoto’s te geven.

We beginnen met een lief en natuurlijk moment bij @babyatoutprix. Lucie kietelt Téa en laat haar lachen. Wat een prachtige foto!

Roxanne en Mila van @babychoufamilyfr hebben buiten foto’s gemaakt en wij zijn gek op de « back to the beach »-uitstraling van deze kiekjes.

Wat een liefdevolle blik bij @sophie_sben! Een foto die de moeder-kindband tussen Sophie en Eva vastlegt. Het perfecte idee voor een mooi aandenken, toch?

In dezelfde stijl als bij @visa_06 houden wij elkaars handje vast en dragen we bijpassende kleding. We zijn dol op de liefdevolle uitstraling van deze foto!

We blijven buiten met deze eenvoudige foto’s vol liefde waar wij zo dol op zijn bij Jills account @raised_on_the_road. 🤍

En we eindigen met deze grote knuffel van moeder en dochter van @alicia.desprets. Een prachtige foto om als aandenken te bewaren! Vind je ze mooi?

Dit zijn geen moeder-dochterfoto’s, maar we konden het niet laten om deze prachtige afbeeldingen van @celine-audetourdunchemin en @natachouetteandco met jou te delen.

Wat vind jij van de bijpassende looks van moeder en dochter? Laat je ze ons zien? Post ze op social media met de hashtag #tapealoeil zodat we ze kunnen zien!

En als cadeau kun je enkele bureaubladachtergronden downloaden in de kleuren van de collectie in samenwerking met Aurélie Andrès.

Bedankt voor uw reactie!

Ze is vanaf nu in afwachting van een moderator.

Tot binnenkort!
uw opmerkingen