• Backstage

DE ULTRA SPIJKERBROEK: PERFECT VOOR BIKKELS!

author-avatar
Geplaatst door Hélène de TAO

30 jun 2020

Views Gelezen 2 Keer
0 Opmerkingen

Delen

Springen, vallen, stunten, buiten spelen… De spijkerbroeken van onze kids hebben het zwaar te verduren! Welke ouder heeft er niet van gedroomd om een spijkerbroek langer dan enkele maanden in de kast te hebben, zonder dat er een gat in zit?

Bij Tape à l’œil, wilden we daar graag een oplossing voor vinden. Of dit nu was vanwege de duurzaamheid van onze producten (En ja! Ook aan het milieu wordt gedacht! Voor de productie van één enkele spijkerbroek is 10.000 liter water nodig!), of vanwege het comfort en de prijs-kwaliteitsverhouding voor onze klanten, er waren heel wat redenen die ons ertoe hebben gezet DE spijkerbroek te ontwerpen die superstevig is en die uw kind het langst mogelijk zal kunnen dragen tijdens zijn of haar avontuurlijke leven.

Maar wat schuilt er, concreet gezien, achter deze superstevige spijkerbroek? We vertellen u alles! Deze jeans is gemaakt van technisch textiel op basis van Cordura ®: dit weefsel staat bekend om zijn bestendigheid tegen slijtage, scheuren en krassen. Perfect voor de drukke dagen van uw kind!

Toen de broek eenmaal ontwikkeld was, bleef er nog maar één ding over om te doen: hem testen! En wie zijn daar beter voor geschikt dan de leden van de Family Lab?

We hebben dus een beroep gedaan op zo’n vijftien ouders van wie de kinderen een bijzondere eigenschap hebben: het zijn allemaal kleine waaghalzen! Als we toch deze ultra spijkerbroek gaan testen, dan maar gelijk goed doen.

Jade, Romane, Théo en Ezio zijn enkele van de kinderen die de uitdaging hebben gekregen om deze jeans eens goed op de proef te stellen en te kijken of hij zijn belofte waarmaakt dat hij superstevig is… Hier ziet en leest u het eindoordeel!!

Springen, vallen, stunten, buiten spelen… De spijkerbroeken van onze kids hebben het zwaar te verduren! Welke ouder heeft er niet van gedroomd om een spijkerbroek langer dan enkele maanden in de kast te hebben, zonder dat er een gat in zit?

“Schommelen en een val van de step deze middag, en hij beweegt of vervormt niet 🙏 helemaal blij!! Bovendien is de pasvorm perfect voor de dunne benen van mijn dochter, we vinden hem geweldig!!’’

Mélissa, mama van Astrid – kleine waaghals van 5 jaar.

“We hebben de jeans ook hier goed op de proef gesteld, en niets te klagen, zelfs geen kleine slijtageplek op de knieën!’’

Léna, mama van Nayan – kleine waaghals van 5 jaar.

“Wat is er beter voor mijn mini-me dan een spijkerbroek die zijn bestendigheid nooit verliest? Soepel, stevig, praktisch, ze kan er mee springen, rennen, paardrijden, en net als een paard struikelt ze wel eens (ja, ik weet het, als je paarden hebt, maak je daar makkelijk grapjes over 😂😂😂) en zelfs languit dromen in het gras (en de groene vlekken gaan er gewoon uit, het is een wonder)’’

Elisa, mama van Romane – onze kleine, superactieve meid van 7 jaar.

De superstevige spijkerbroek kent geen geheimen meer voor u: comfort, onderhoudsvriendelijk en zeer bestendig… De Family Lab heeft hem speciaal voor u als eerste getest en het goede nieuws is dat hij is goedgekeurd!

Als ook u hem wilt aanschaffen, klik dan hier voor de GIRLS en hier voor de BOYS.

Bedankt voor uw reactie!

Ze is vanaf nu in afwachting van een moderator.

Tot binnenkort!
uw opmerkingen