• Mode

La robe créateur fête ses 10 ans

author-avatar
Geplaatst door Marion de Tape à l'oeil

28 okt 2020

Views Gelezen 1 Keer
0 Opmerkingen

🎶Happy Birthday to you designer juuuuurk!! Happy Birthday to you designer juuuuurk!! Happy Birthday to youuuuuuu designer juuuuurk!! Happy Birthday to youuuuuuuuu!!🎶

(Geef maar toe dat je zong!!😇)

Nu even weer serieus, want we hebben nog steeds een gebeurtenis van het grootste belang te vieren!  Zoals je weet is de release van onze designer jurk een evenement en dit jaar vieren we het 10-jarig bestaan ervan.  Ai, ai, ai we kunnen de nostalgie die ons overvalt al voelen… al 10 jaar… wat is dat snel gegaan!!😥

En 10 jaar is toch een mijlpaal!  Dus we doen er alles aan om zo groot mogelijk uit te pakken! Tromgeroffel …. 🥁

Voor 2020 zeiden we dat we 1 designer jurk konden maken, maar geen 3.

We zeiden dat we 2 designer jurken konden maken, maar geen 3.

Dat we 3 designer jurken konden maken, maar geen 3. Nou, eigenlijk kunnen we dat wel.

 3 designer jurken geloof jij dat????  Wij nog steeds niet!!!!

(Heb je de referentie? 😇)

via GIPHY

We willen dit jaar alles uit de kast trekken, dus we hebben een video gemaakt waarin al onze designer jurken van de afgelopen 10 jaar worden getoond.  Tijd voor een dansende modeshow, Mila en Eleïssa, onze kids van de Editie #008, voor de gelegenheid begeleid door Liyah, waren heerlijk aan het swingen in hun designer jurken, de glitters spatten ervan af, check it out:

DE SUPERGIRL JURK

Het rood waar we zo van houden voor de feestdagen, ruches aan de voorkant voor de vrouwelijkheid, een langere basis aan de achterkant voor een volume dat de catwalks waardig is, een V-snit aan de voorkant bezaaid met pailletten in « supergirl »-modus, jullie vragen ons al jaren om een rode designer jurk, we hebben hem gemaakt! 🙂

DE OPNIEUW UITGEGEVEN JURK

Misschien herken je hem?  Deze jurk is een heruitgave van de jurk uit 2015 in middernachtblauw.  Tailleband met gouden pailletten en een regen van pailletten op de tule petticoat, we houden er nog steeds van en jij?

DE DIEPRODE DESIGNER JURK VOOR BABY MEISJE

Iriserende top en een basis van tule met gouden sterren, kraagje, het essentiële detail van het seizoen en zijn dieprode kleur, we houden van alles van deze designer jurk voor baby meisjes!

Voor wie er meer over wil weten en zich afvraagt « maar wat is de oorsprong van deze designer jurk? »  Wel dametje komt dat goed uit, je bent op de juiste plaats, dit jaar. We vertellen je alles, alles, alles.

Aan de oorsprong van deze designer jurk? Een interne wedstrijd of in samenwerking met de ESMOD school!  En het was aan het einde van deze wedstrijd dat de beroemde designer jurk werd geselecteerd om in de verkoop te gaan.  In de loop der jaren zijn onze stylisten aan het werk gegaan om elk jaar Dé nieuwe designer jurk te ontwerpen.

Bedankt voor uw reactie!

Ze is vanaf nu in afwachting van een moderator.

Tot binnenkort!
uw opmerkingen