• Backstage

  • Lifestyle

Editie #001: de eerste belevenis uit een lange rij!

Voortaan zullen we bij de shootings niets doen als voorheen. We zullen de kinderen van onze klanten belevennissen bieden!

author-avatar
Geplaatst door Nicolas de Tape à l'oeil

26 sep 2019

Views Gelezen 36 Keer
0 Opmerkingen

Delen

Winter 2019 markeert een keerpunt in de geschiedenis van het merk Tape à l’oeil.

De castings van kinderen in het modellenbureau zijn gedaan, we zijn klaar met de uren besteed aan het proberen om DE perfecte foto te schieten, het is afgelopen met decors vullen met items, de kinderen aanwijziginen te geven en hen te vragen om te glimlachen, te springen, te poseren.

Vanaf nu zullen we voor de campagnes voor het presenteren van onze nieuwe collecties uitsluitend kinderen van onze klanten nemen, rechtstreeks uit onze winkels en ons #OriginalKids-platform. We bieden ze een belevenis en een speelplaats. We laten ze ervan genieten. En gedurende deze tijd zullen we ze fotograferen. Door onszelf zo min mogelijk te mengen in wat ze beleven.

Voor welk resultaat? Echte, authentieke foto’s. Met een achtergrondbericht, geïnitieerd door Tape à l’oeil en daarna verlevendigd en verrijkt door onze #OriginalKids.

De hoofdrolspelers van deze EDITIE nr. 001 :

Louka, Mélody, Lorenzo en Shaïna hadden nog nooit aan zo’n shoot deelgenomen, ze zijn 4 kleine klanten van Tape à l’oeil! Gedurende 4 dagen speelden ze de rol van ontdekkingsreizigers, journalisten en modellen. We beleefden ongelooflijke momenten met hen. We praatten samen, we liepen samen, we lachten samen, we vibreerden samen, we maakten samen een feestje.

En samen hebben we de tijd ongemerkt voorbij zien gaan!

En als de volgende kinderen die we nemen eens van u waren?

Creëer een portret van uw #OriginalKid door ons zo precies mogelijk te vertellen waar hij van houdt, wat zijn talenten en passies zijn, alles wat hem maakt tot wie hij is, haar tot wat zij is. Doe er kwalitatief goede foto’s bij, of zelfs een video. En wie weet krijgt hij of zij de kans om onze volgende ervaring te beleven!

DE BELEVENIS VAN DEZE EDITIE nr. 001 – ZINVOL ONDERZOEK –

85% van de banen van onze kinderen bestaat nog niet.

(Report 2017, Dell and Institute for the Future).

Wat zijn de essentiële dingen om aan hen door te geven zodat ze zelf de stem vinden die hen roept?

Hoe kunnen we onze kinderen het werkwoord van hun leven helpen vinden?

Zonder te proberen ze in vakjes te stoppen die over 20 jaar niet meer bestaan?

We namen Louka, Mélody, Lorenzo en Shaïna mee om samen met ons op onderzoek te gaan. Ze ontmoetten 3 enthousiastelingen die zonder enige terughoudendheid van hun werk houden en die hun talenten gebruiken om het goede te doen. Thomas, Pascal en Brice vertelden hen hun verhaal.

—- 

Hfst.1 : THOMAS – VERWELKOMEN… MET OPEN ARMEN

Het talent van Thomas, zijn innerlijke kracht, is het verwelkomen. En hij heeft er zijn vak van gemaakt. Door er zich helemaal voor in te zetten, met al zijn dromen.

Hfst.2 : PASCAL – CREËREN… MET HART EN ZIEL
Pascal creëert met wijsheid en respect. Zijn hart en ziel in lijn met zijn werk.

Hfst.3 : BRICE – LEIDEN… NAAR “ALLES IS MOGELIJK”

Brice bracht zijn tijd door door ons te blijven vertellen dat we het moeilijkste achter de rug hadden en dat we er bijna waren!

—-

Uit de gesprekken met onze #OriginalKids bleek dat onze 3 enthousiastelingen geluk hebben: dat van het uitoefenen van een vak dat ze leuk vinden. Een baan waar ze ‘s ochtends blij voor opstaan. En dat ze één ding gemeen hebben: dat ze een beroep doen op hun talenten om het meer dan goed te doen. Zouden de 2 een verband hebben? Bij Tape à l’oeil zijn we daarvan overtuigd.

We weten nog niet welk beroep onze kinderen later zullen uitoefenen. Bovendien is de kans groot dat het nu nog niet bestaat. Dus, om te voorkomen dat we ze fout leiden is het beter om nu de tijd te nemen om hen zichzelf te laten ontdekken, naar hen te luisteren en ze te helpen hun talenten te ontwikkelen!

Zodat zij morgen ook zij de kans hebben om gepassioneerd te zijn.

En als u samen met uw kid ook eens het werkwoord van zijn leven vond? Niet zijn werk. Zijn werkwoord. (Het is niet eenvoudig, dat geven we toe, maar omdat we het zelf te hebben gedaan, beloven we u dat het zeer constructief is, zelfs voor ons, volwassenen). We leggen alles hier uit.

Bedankt voor uw reactie!

Ze is vanaf nu in afwachting van een moderator.

Tot binnenkort!
uw opmerkingen