• Lifestyle

EDITIE #002 : Anders vieren

Als ons, Domitille, Audrey en Victoria van het marketingteam, was verteld dat we zo’n ervaring met de kinderen van onze klanten zouden beleven, zouden we het niet hebben geloofd…

author-avatar
Geplaatst door Marion de Tape à l'oeil

08 nov 2019

Views Gelezen 13 Keer
0 Opmerkingen

Delen

Gedurende 48 uur gingen we naar het hooggebergte met 4 kinderen die nieuwsgierig waren naar alles. Tja, kinderen nietwaar? Wij van Tape à l’oeil kenden het programma en toch waren we verrast!

Omdat er van die momenten zijn, heel buitengewone, die we nooit hadden kunnen voorzien, zelfs als we het hadden gewild. Eenmaal daar, op 1700 meter hoogte, in een omgeving die alleen maar verwondering veroorzaakte, waren we er klaar voor!

Eindelijk klaar… Klaar zoals volwassenen, aan wie wordt gevraagd om alles los te laten!
Onze 4 kinderen waren al aan het vibreren. De voorbereiding was op zichzelf al een echt moment om 100% te beleven.

Het bracht me op allerlei ideeën, die zo uit mijn hoofd kwamen, ping! We maakten contact met kinderen, we waren 100% beschikbaar voor hen, we richtten onze aandacht op het moment dat we met hen beleefden.

… VOLLEDIG GENIETEN …

Shaïna, Mélody, Louka en Lorenzo speelden in hun pyjama in the middle of nowhere, tussen de schapen. Het was een enorme speeltuin voor hen.

Ze werden vrijgelaten om er volledig van te profiteren. En jammer dan als ze met hun slippers in de schapenkak liepen. Daarboven had ik aldoor plezier

 

… EN ONTMOET HET ONBEKENDE.
We bleven laat op en luisterden naar Julien en Chloé, de herders, die ons vertelden over een wereld die we niet kenden.
Dus wij zorgen voor deze hele kudde. We hebben 700 schapen en lammeren en die brengen de hele zomer hier met ons door
En opeens, een adembenemend moment: de wolken trokken weg en we beleefden het gouden uur: het moment van magisch licht dat aan de zonsondergang voorafgaat!
We waren omringd door de schapen, het was geweldig en ze verdrongen zich rondom ons, dat was zo grappig.
Ik zal dit altijd onthouden.

Tijdens deze ervaring hebben we het aangedurfd: durf anders te doen, durf voor het eerst iets te doen. En we hebben er al onze aandacht aan gegeven. Na het samen beleven van dit micro-avontuur voelden we ons licht,

En we wilden opnieuw beginnen tijdens deze vakantieperiode. De eenvoudigste en minst voorbereide momenten zijn vaak degene die het meeste plezier bieden.

En als we dit jaar eens anders zouden vieren, door ons met het nu te verbinden? Samen met onze kinderen.

 

 

Bedankt voor uw reactie!

Ze is vanaf nu in afwachting van een moderator.

Tot binnenkort!
uw opmerkingen