• Mode

Een denim, ja! Maar welke?

De denim van de Lente-Zomer collectie 2020, we wilden het Less water, maar vooral aangeboden in al zijn vormen, snitten, kleuren, wassingen en materialen!

author-avatar
Geplaatst door Marion de Tape à l'oeil

11 feb 2020

Views Gelezen 7 Keer
0 Opmerkingen

Delen

Wist je dat? 10 000 is het aantal liters dat nodig is om één jeans te produceren! Dat enorm veel 😲 ! Daarom hebben we bij Tape à l’Oeil besloten om een eerste actie te ondernemen om onze behoefte aan water te verminderen door het benodigde water voor het wassen te verminderen. : het Less Water*

Deze techniek maakt het mogelijk om de hoeveelheid water die wordt gebruikt in het wasproces met ten minste 50% te verminderen in vergelijking met conventionele jeans.Het is een heel kleine stap, we weten het, maar we zijn er toch al trots op! Omdat we meer dan ooit van plan zijn om nog verder te gaan!

Zoals je kunt zien, zijn voor deze lente-zomer collectie 2020 alle TAO-denimproducten Less water*: jeans natuurlijk, maar ook jassen, jurken, shorts, shirts, overalls…

>>> Ik help mezelf met de denimgids om mijn favoriete snit te vinden <<<

De denim voor dit seizoen, we wilden hem Less water*, maar vooral aangeboden in al zijn vormen, snitten, kleuren, wassingen en materialen! 👖

Eerder skinny? Dan zal je kind terecht kunnen bij al onze modellen!De skinny is al een tijdje onvermijdelijk en zal met slijtage effect op de dijen zijn uitstraling niet missen!Voorop lopen in de trend? Ga dan voor de super skinny met patches of met een strook aan de zijkant.

Als je kind liever een klassiekere vorm heeft, kies dan voor een slim of een straight vorm. De slim fit zit strakker op de dijen, terwijl de andere, meer klassieke snit recht van de taille tot de enkels loopt, de keuze is aan jou! In ieder geval is het materiaal altijd rekbaar om zo comfortabel mogelijk te zijn!

Last but not least, de must van comfort is natuurlijk de tregging! Bovendien is het zonder knop of gulp supergemakkelijk aan te trekken! Super handig!

Niet te vergeten een fantastische prijs-kwaliteit verhouding omdat dat, zoals je weet, erg belangrijk voor ons is!Wat is je favoriete stijl?

>>> Ik ontdek alle jeans-snitten <<<

>>>Ik ontdek alle denim materialen <<<

>>> Ik ontdek alle wassingen <<<

Maar we zouden dit artikel over jeans niet afmaken zonder je de ster en het geweldige nieuwe van onze collectie te presenteren!! Het innovatieve product van dit jaar! Tromgeroffel… 🥁  zeg hallo tegen ULTRA-DENIM jeans!

Gemaakt van Cordura® materiaal, een comfortabele en gemakkelijk te onderhouden technische stof, deze jeans zijn slijtvast, zodat ze minder slijten en geen gaten krijgen. Kortom: een niet kapot te krijgen spijkerbroek, zegt je dat wat? Want laat duidelijk zijn dat wij er meteen voor tekenen!

*Less water : minder water

Bedankt voor uw reactie!

Ze is vanaf nu in afwachting van een moderator.

Tot binnenkort!
uw opmerkingen