• Lifestyle

Een super cadeau voor super moeders!

Super-Mama, voor moederdag is hier een cadeau dat (misschien) uw dromen laat uitkomen. Niets minder dan dat !

author-avatar
Geplaatst door Domitille de Tape à l'oeil

29 apr. 2020

Views Gelezen 96 Keer
0 Opmerkingen

Delen

Super-Mama, dit jaar word jij voor moederdag in het zonnetje gezet ! (uw kids misschien wat minder, maar het is tenslotte uw feest, niet het hunne 😉 Nee maar oh !). Dus leggen we het even uit :

Natuurlijk hebt u recht op een beetje aandacht van hen, een knutselwerkje, een gedichtje. Alles vol liefde natuurlijk. Maar wat we je hier voorstellen is om ze wat meer te begeleiden over wat je het hele jaar door nog gelukkiger zou maken !!! En zonder een cent meer uit hun spaarvarken te spenderen !!

Stelt u zich eens voor,…. kids die (een beetje) zelf hun spullen zoeken (zonder u eerst te vragen), kinderen die hun tanden poetsen of de tafel dekken zonder dat u het ze vraagt, kinderen die niet  10 keer aan de deur komen kloppen als u rustig in bad zit, kinderen die hun vuile was in ….de wasmand doen ! … Ziet u het al voor zich ?

via GIPHY

Oke, we dromen misschien een beetje. Maar als er een dag is om iets te proberen, is het moederdag, toch? Dus als u ook een van de mensen bent die graag in hun dromen gelooft, kijk dan eens wat we voor u hebben voorbereid. Een kansspel waarvoor de medewerking van uw kids nodig is.

Aan de ene kant uw potentiële cadeau’s (dagelijkse uitdagingen die uw kinderen moeten aangaan) en aan de andere kant een periode waarin deze uitdaging moet worden opgepakt.

Het enige wat u nodig hebt is een printer, een schaar, de onschuldige handjes van uw kids en dat is alles. Niet slecht voor iets dat (misschien) uw dromen zal laten uitkomen. Nietwaar ?? 😉

1. U download en print de 3 pagina’s van ❤️ deze PDF ❤️

WithLoveFromTA_FDM2020_NL

2. U knipt langs de stippellijnen en krijgt uiteindelijk 15 vierkante papiertjes (inclusief 2 van uw compositie, we zijn er zeker van dat u geïnspireerd zult raken!) : Dit zijn uw potentiële geschenken en 7 in rechthoekig formaat, dit is de periode waarin uw cadeau geldig is.

3. U legt ze allemaal omgekeerd neer. (of u vouwt ze).

4. U roept uw charmante kids (hoe meer er zijn, hoe meer u verwend zult worden) « kinderen, het is tijd voor mijn cadeau !!! » (ja, erom vragen mag eigenlijk niet, maar u heeft er recht op).

5. U laat uw kids in 2 stappen trekken : eerst een vierkant papier en dan een rechthoekig papier voor de duur.

Veel plezier Super-Mama ! (bedankt kids).

En als bonus en voor degenen onder u die kinderen hebben die nog te klein zijn voor het bovenstaande cadeau, hebben we wallpapers voor uw telefoon gemaakt. Een fijne moederdag Super-Mama’s!

With ❤️ from TAO

Bedankt voor uw reactie!

Ze is vanaf nu in afwachting van een moderator.

Tot binnenkort!
uw opmerkingen