• Backstage

EMMA MAAKT HET VERSCHIL!

author-avatar
Geplaatst door Marion de Tape à l'oeil

30 sep 2019

Views Gelezen 39 Keer
0 Opmerkingen

Delen

#BALANCETADIFF !

Bij TAO Tweens geloven we dat we allemaal verschillend zijn. Dat kleine verschil dat ons in staat stelt geweldige dingen te bereiken, nuttig te zijn voor anderen, een roeping te vinden, uit te blinken🌟🌟. Deze complexe mix maakt ons tot wat we zijn!Dus vroegen we onze tweens om hun verschillen in woorden uuit te drukken en zij beantwoordden ons in een video!

Komt het gezicht je bekend voor? Dat is normaal! Emma werd bekend door de show La France en heeft een ongelooflijk talent door een team met haar hond Joy te vormen, een duizelingwekkend duo!

Het is onmogelijk om ongevoelig te blijven voor deze specifieke connectie die Emma, 16 jaar, met haar hond Joy verbindt, een prachtige Australische herder. En als Joy in het leven van Emma is beland, is dat niet toevallig! Sinds haar geboorte lijdt onze Tween aan epileptische aanvallen, crises die Joy van tevoren kan detecteren dankzij zijn buitengewone reukvermogen! Een echt geschenk van de natuur, een aangeboren gave! Hun relatie gaat echter veel verder dan dat … Inderdaad, het is een hechte symbiotische relatie die hen verenigt. Dat hoef je alleen maar te zien om het te begrijpen. Toegevoegd aan de ongelooflijke intelligentie en behendigheid van Joy, waardoor Emma haar hond meer geweldige trucs kon leren dan alle andere!

Zelfverzekerd, onderscheidt Emma zich door haar volwassenheid, haar openhartigheid en haar vermogen alles in een breder perspectief te plaatsen. Haar motto? Relativeren!

Vandaag brengt Emma honderdduizenden abonnees samen op YouTube en Instagram die de dagelijkse avonturen van onze Tween en haar hond volgen, maar ook haar passie voor zingen en muziek! Het bewijs, als het nodig is, dat Emma meerdere pijlen op haar boog heeft! Onmogelijk voor ons om te missen!

OPENHARTIG, SEREEN, ZELFVERZEKERD

Klik hieronder op haar portret om meer pluspunten te ontdekken!

En jij? #BALANCETADIFF!   👊

Bedankt voor uw reactie!

Ze is vanaf nu in afwachting van een moderator.

Tot binnenkort!
uw opmerkingen