• Backstage

Hoe kan mijn kind meedoen aan een van jullie shootings?

U wilt dat uw kind een unieke ervaring beleeft? Hem de kans geven zijn talenten aan het grote publiek te tonen door mee te doen aan een van onze campagne shoots? Hem vergezellen door zijn vertrouwen in zichzelf te vergroten? Dit is waar je moet zijn!

author-avatar
Geplaatst door Manon de Tape à l'oeil

29 sep 2019

Views Gelezen 24 Keer
0 Opmerkingen

Delen

29Zoals u weet, geloven we er bij TAO sterk in dat ieder kind een talent heeft en dat het onze missie als volwassenen is om dit talent in staat te stellen zich volledig te uiten! Dat komt goed uit, ons #ORIGINALKIDS platform is daar speciaal voor gemaakt ! 😉 We leggen u dit gedetailleerd uit, door uw vragen te beantwoorden..

Top 10 van meest gestelde vragen:

Wat verstaan jullie onder ‘’talent’’ ?

Voor ons is talent noch een passie, noch een vaardigheid, het is het gemak waarmee iemand iets moet doen dat voor anderen misschien lastig lijkt. Deze visie wordt in dit artikel uitgelegd. Lijkt het ineens duidelijker? 😏 Mocht u HET exacte talent van uw kind niet hebben geïdentificeerd, dan kunt u ons ook simpelweg vertellen wat hem of haar uniek maakt.

Hoe kiest u mijn kind voor een shooting?

Het is niet nodig om naar de modellenbureaus te rennen ! Onze favoriete modellen zijn de kinderen van onze klanten. En om ons uw kind te presenteren, gebruikt u simpelweg een foto met als onderschrift #OriginalKids. Als zijn profiel overeenkomt met onze zoekopdracht, nemen we contact met u op via de e-mail die u tijdens uw registratie heeft opgegeven.

Onder welke voorwaarden kan mijn kind zich inschrijven voor #OriginalKids ?

Er zijn geen speciale voorwaarden ! Wij denken dat alle kinderen talent hebben 😉

Hoe kan ik mijn kind inschrijven ?

 1. Meld u aan op onze site met uw TAO ACCOUNT! Alleen de kinderen die op uw webaccount aanwezig zijn, kunnen tussen de talenten verschijnen. Geen zorgen als u er nog geen heeft: u hoeft alleen maar een account aan te maken (geen zorgen, dit kost slechts enkele minuten, beloofd 😊)

 2. Ga naar het #OriginalKids platform

 3. Klik op Vertel het ons en selecteer uw Original Kid! Sommige velden worden automatisch ingvuld via de informatie in uw account. Zorg ervoor dat alle velden zijn ingevuld!

 4. Nu is het aan u! Aan u om het ons te vertellen!

Wat voor soort foto’s moeten we plaatsen?

We zijn er zeker van dat u een groot aantal foto’s of video’s heeft, die geweldig het talent van uw kind laten zien en de manier waarop jullie dat met de familie beleven. Deel deze momenten met ons!

 • Kies voor de hoofdfoto de meest representatieve foto … En zorg ervoor dat het gezicht van uw kind in het midden van de foto staat. En omdat het vervolgens lastig is om er slechts één te kiezen, kunt u er nog 5 toevoegen 😉

 • Heeft u een video? Nog beter! Deel deze ook ! 😀

Wat moeten we in de verschillende secties plaatsen?

 • Stel u een eenvoudige maar nogal beschrijvende titel voor. Bijvoorbeeld: « Louis, koning van het glijden!’’,’’Leon, toekomstige kleine rat van de opera’’,’’Margot, kleine, dagelijkse clown’’……

 • Vertel ons, in uw eigen woorden, het verhaal van het talent van uw kind, waarvan we niet kunnen wachten om het te ontdekken! Hoe moedigt u dit talent dagelijks aan? Hoe raakt u bij hem betrokken? Hoe en wanneer heeft u dit talent ontdekt? Waarom is dit een echt talent? Wanneer heeft uw kind het meeste indruk op u gemaakt? Wat levert dit talent hem dagelijks op? We willen alles weten!

 • Kies een categorie. Sport, artistiek, intelligentie, dagelijks leven of als het talent niet tot een van deze 4 categorieën behoort, selecteer « niet te classificeren ».

Hoe weten we of de aanmelding van ons kind in behandeling is genomen ?

Als het profiel van uw kind correct is ingevuld en de foto’s van goede kwaliteit zijn, worden deze gevalideerd door onze teams. U ontvangt dan een e-mail en u kunt het talent van uw kind op onze site zien! Gaaf he?😀

Wat is de deadline voor het reageren op een aanvraag ?

Nadat het profiel is voltooid, ontvangt u een e-mail waarin wordt bevestigd dat uw profiel is aangemaakt. U krijgt dan binnen maximaal 72 uur een positieve- of negatieve reactie van ons superteam 😉 ALS u niets ontvangt, neem dan contact op via Facebook. Het gebeurt zelden, maar u bent nooit veilig voor een technisch probleem 🙂

Waarom is het profiel van mijn kind niet gevalideerd ?

Onze teams hebben het profiel niet gevalideerd? Geen zorgen, we zijn een fan van het talent van uw kind, maar een veld kan niet ingevuld zijn. Of misschien zijn de foto’s niet goed genoeg. Als dit artikel u niet heeft geholpen, aarzel dan niet om ons te contacteren via Facebook.

Het profiel van my Kid is gevalideerd. Waarom ben ik nog niet gecontacteerd ?

Een profiel kan worden gevalideerd en gepubliceerd op onze site, maar dat betekent niet dat het is geselecteerd voor een opname of een ervaring. Het hangt allemaal af van de campagnes, de producten, het profiel waarnaar we op zoek zijn. Ons platform is een plaats om het talent van je kind te benadrukken 😀 Geen reguliere wedstrijd. Echter, het is echter vooral met de kinderen die op het platform zijn geregistreerd met wie we draaien wanneer we op zoek zijn naar kinderen voor onze shootings . Dan kan het zijn dat er op ieder moment contact met u wordt opgenomen. Dus zorg voor elk detail van het portret 😉

  

Enkele informatie voor onderweg:

 • Geen foto’s of video van uw kind naakt (bijvoorbeeld in de badkuip) of te bloot. We bevinden ons op een platform voor kinderen, dus het is duidelijk dat er geen obscene inhoud (of dat verkeerd kan worden geïnterpreteerd), alcohol of illegale substanties op de foto of video mogen staan.

 • Vanaf het moment dat u het profiel van uw kind op het platform Original Kids publiceert, machtigt u ons om deze inhoud opnieuw te gebruiken op onze sociale netwerken en op onze website. We kunnen bijvoorbeeld het profiel van uw kind delen op onze Facebook- of Instagram-pagina omdat we voor hen zijn gevallen.

 • Als u na dit artikel meer informatie wilt, laat dan een reactie hieronder achter of neem contact met ons op via Facebook 😉

We kunnen niet wachten om de talenten van uw kinderen te ontdekken! Tot snel op t-a-o.be/originalkids

Bedankt voor uw reactie!

Ze is vanaf nu in afwachting van een moderator.

Tot binnenkort!
uw opmerkingen