• Lifestyle

10 familiefoto’s om te maken op vakantie

author-avatar
Geplaatst door Marion de Tape à l'oeil

13 jul 2020

Views Gelezen 17 Keer
0 Opmerkingen

Delen

Vakantiefoto’s van je kids, daar heb je er honderden van in je telefoon! Maar familiefoto’s waar iedereen op staat kunnen op de vingers van één hand worden geteld. Dus om het leuker te maken en het hele gezin te overtuigen om deel te nemen aan het traditionele vakantiefotospel, hebben we een aantal geweldige ideeën voor je! Dit jaar zul je de perfecte foto krijgen, beloofd! Oké, aan de andere kant, dat alle kinderen tegelijk naar de foto kijken en dat niemand een raar gezicht trekt kunnen we natuurlijk niet garanderen, maar we zullen het in ieder geval hebben geprobeerd. 😇

#1 Op een Beatles-nummer

Speel het als de Beatles zoals @lalottes om een van je familie-vakantiefoto’s in de stad te vereeuwigen!

#2 Kop of munt

Kies net als Chloé van @mespepinsderaisins, die je hier al goed begint te kennen, voor een foto die in beide richtingen te bekijken is. We zijn er dol op!! Vergeet niet om je hoofd op dezelfde plek uit te lijnen om de foto te laten slagen.

#3 Menselijke keten

We hebben je dit idee vorig jaar voorgesteld met onze strandcapsule voor het hele gezin en we zijn er nog steeds net zo gek op! Neem elkaar bij de hand en lach!

#4 Als een plaatje… of toch bijna!

Het was tijdens een gewonnen shoot voor een van onze wedstrijden dat Chloé @mespepinsderaisins ons inspireerde om deze foto met een hele stam te maken.

#5 Mooi hartje

We vonden dit idee opnieuw bij @lalottes en we zijn absoluut fan fan fan! Voor het voor elkaar te krijgen zal vermoedelijk een paar pogingen kosten, maar we beloven je een veel lol met het gezin, en dat is toch het belangrijkste?

#5 Mooi hartje

We vonden dit idee opnieuw bij @lalottes en we zijn absoluut fan fan fan! Voor het voor elkaar te krijgen zal vermoedelijk een paar pogingen kosten, maar we beloven je een veel lol met het gezin, en dat is toch het belangrijkste?

#6 Zeester

Kinderen vinden het geweldig, deze foto is voor het hele gezin super leuk om te maken, dus we raden het ten zeerste aan!

#7 Menselijke stapel

Voor deze foto is het niet ingewikkeld, het is « gewoon » een kwestie van opstapelen! Afhankelijk van de grootte van je gezin, houdt het onderste gedeelte het misschien niet zo lang, dus zorg dat je reactief bent bij het maken van de foto. 😅

#8 De Daltons

We hebben ook dit idee bij @lalottes gepikt, maar wat wil je, we zijn veel te gek op haar familiefoto’s. Trouwens, aarzel niet om haar account te bekijken, we hebben niet alles laten zien en ze biedt er nog meer aan die zeker zo leuk zijn!

#9 Rug naar het landschap

Daar is het zeker, geen zorgen over rare gezichten of kinderen die niet naar de foto kijken! Zou ons dat ook niet een beetje goed uitkomen? Goed, in ieder geval eenvoudig maar effectief, we houden van deze foto vanwege de Zen-sfeer.

#10 De traditionele familieselfie

We vergeten de onvermijdelijke familie-selfie niet, in de auto of in een camper zoals op @raised_on_the_road!

Het kleine extraatje? Vergeet niet de outfits te matchen voor een nog mooier resultaat! 😍 Wat dat betreft hebben we binnenkort een leuke verrassing voor je in petto. 🤫

Vind nog meer ideeën op ons speciale Pinterest bord:

>>> Ideeën voor familie-vakantiefoto’s <<<

Bedankt voor uw reactie!

Ze is vanaf nu in afwachting van een moderator.

Tot binnenkort!
uw opmerkingen