• Mode

FOCUS OP ONZE JASSEN !

Dat onze jassen mooi zijn, dat wist je al! Maar er zijn andere dingen die je waarschijnlijk nog niet weet… Het is het waard om zich een beetje te focussen op onze jassen, niet? Let’s go!

author-avatar
Geplaatst door Nicolas de Tape à l'oeil

27 sep 2019

Views Gelezen 31 Keer
0 Opmerkingen

Delen

De jas, weet je, is het vlaggenschip stuk van je winter. Dat kledingstuk die je elke dag draagt, in de wind, in de regen, in de sneeuw, dus onvermijdelijk, is hij een beetje veeleisend! Maar wat moeten we hem precies vragen?

WIJ WILLEN KEUZE IN DE MATERIALEN!

Allereerst een jas, het is technisch! Ja! Elke laag is belangrijk! En een van de belangrijkste is de buitenkant! En bij TAO verwennen we deze buitenlaag! En dat is wat wij je bieden!

Een 100% waterafstotende behandeling van onze jassen, die de kleine druppels op je jassen zal laten afglijden!

Een zachte perzikhuid die ervoor zorgt dat je kind zijn jas wil knuffelen!

Bi-materiaal, want soms willen we een beetje van alles op onze jassen!

WIJ WILLEN HET WARM HEBBEN!

Weet je wat de beste thermische isolatie is? Nou, het is lucht! Ja, je leest het goed! Lucht! Dus is ons doel om zoveel mogelijk lucht in onze jassen te krijgen! Daarom zijn bij ons de jassen op deze manier gevoerd, maar omdat we het graag anders doen bij TAO, noemen we het padding!

Het bestaat uit verschillende vormen: het kan een mix van veren, dons en polyester zijn of gewoon uit polyester bestaan!

En omdat we willen dat onze #ORIGINALKIDS het altijd warm hebben, bieden we ook grote warme capuchons bekleed met namaakbont en voering, ze zijn ook verkrijgbaar met imitatiebont, maar ook in polaire of Sherpa!

Laatste detail, om beter te beschermen tegen de kou, voegen we aan de manchetten een elastische geribde boord toe en sommige modellen kunnen gesloten zijn voor een betere bescherming.

WIJ WILLEN STIJL!

Overduidelijk als je om een jas vraagt, wil je natuurlijk stijlvol zijn! En bij TAO is er volop keuze mogelijk!

Of je nu in een florale bui bent …

… liever colorblocks….

… kleurrijk …

… of trendpatches, borduursels en prints wilt!

WIJ WILLEN DAT HIJ PRAKTISCH IS!

Je weet het en beter dan wie dan ook: kinderen hebben een zeldzaam vermogen om in elke situatie te weten hoe ze vuil kunnen worden! Dus voor jouw gemak bieden we onderhoudsvriendelijke jassen die machine wasbaar zijn met afneembare capuchon randen!

Een kleine tip voor in de machine: om te voorkomen dat je jassen opzwellen, leg je een tennisbal in je droger!

En voor de kinderen zelf, om het gebruik op school te vergemakkelijken, hebben we ze allemaal uitgerust met een aangehechte lus om aan de kapstok op te hangen en een naamplaatje om hem snel terug te vinden zonder alle jassen in de klas te doorzoeken!

WIJ WILLEN GERECYCLED!

In 2019 is het onmogelijk om deze vraag te negeren! De CSR kwaliteit as is essentieel voor ons! Dus voor onze jassen en vooral voor de planeet, gebruiken we een gerecyclede polyester vulling!

Kleine info goed om te weten: al onze T-shirts essentials / afbeeldingen zijn van biologisch katoen, een groot deel van onze gebreide accessoires zijn van gerecyclede vezels uit plastic flessen en we bieden ook water<less jeans! Het is heel eenvoudig om de betreffende artikelen te vinden! Ze hebben allemaal een klein bruin label met TAO ECODESIGN stempel!

Dat is alles, je bent nu een expert van onze jassen!

Dus … we zien elkaar in de winkel of in onze online winkel;)

Bedankt voor uw reactie!

Ze is vanaf nu in afwachting van een moderator.

Tot binnenkort!
uw opmerkingen