• Backstage

I LOVE I SHARE EDITION #3

De gelegenheid om aan een mooie actie deel te nemen, door plezierig te winkelen.

author-avatar
Geplaatst door Nicolas de Tape à l'oeil

30 apr 2019

Views Gelezen 42 Keer
0 Opmerkingen

Delen

Voor de derde keer al zet de stichting TAO zich in voor de jeugd, door dit jaar wederom de operatie I LOVE I SHARE te organiseren. Het uitgangspunt? Heel simpel. Van 12 april tot 7 mei wordt op een selectie artikelen per aankoop 3 euro overgemaakt naar de actie RÊVE DE GOSSE. Ons project? Het welzijn van het kind, door de inclusiviteit en het accepteren van verschillen te bevorderen. Hoe? Door buitengewone en gewone kinderen samen te brengen in verschillende projecten die belangrijk voor hen zijn en die ze tijdens een laatste fase tijdens een tournee door Frankrijk kunnen presenteren. Om deze dag af te sluiten, wordt hen ook een luchtdoop aangeboden. Wat kun je nog meer wensen?

Om nog meer over onze operatie te weten te komen, willen we het woord geven aan onze medewerkers die de kinderen begeleiden, Isabelle en Léonor:

Wat is de operatie I LOVE I SHARE?

Isabelle: Dat is een operatie die wij gedurende een maand houden en waarbij we €3 overmaken naar de organisatie RÊVE DE GOSSE, op een serie producten tops, broeken en rokken waar de klanten, naar ik hoop, gek op zijn!

Wat gebeurt er tijdens de etappes van de tour RÊVE DE GOSSE?

Léonor: De tour RÊVE DE GOSSE is eigenlijk maar het topje van de ijsberg. Gedurende 1 jaar worden op alle etappes in de steden gewone en buitengewone kinderen bijeengebracht in bepaalde projecten. En tijdens deze tour, op elke etappe, brengen we deze kinderen opnieuw samen om te genieten van een vlucht in een klein vliegtuigje. Voor een groot deel van hen is dit de eerste keer dat ze vliegen, wat voor hen een magisch moment is.

Wat is er te doen bij de stand van de stichting TAO?

I: Wij blijven trouw aan onszelf, dus de TAO-stand is hip en niet altijd heel verfijnd… We installeren een zeer kleurrijke fotowand, met onze posters, we schminken de kinderen, we tatoeren ze, we vermommen ze en maken foto’s van hen… De winkelmanagers van de etappe-steden zijn er dan ook bij, waardoor wij deze ervaringen hen kunnen delen, terwijl de kinderen plezier hebben, terwijl ze wachten op hun eerste vlucht.

Wat is je beste herinnering?

L: Wat ik tijdens deze dagen het ongelooflijkst vond, het ontroerendst, is dat we heel snel vergeten te vragen of de aanwezige kinderen gewone of buitengewone kinderen zijn…

Vertel ons eens over je mooiste ontmoeting?

I: Mijn mooiste ontmoetingen zijn natuurlijk met de kinderen, maar ook met dit hele team dat rijdt, samenwerkt en toegewijd is.

Wat heb je van deze ervaring geleerd?

L: Het bood me de kans om te beseffen dat, wat de specifieke behoeften van deze kinderen ook zijn, de dingen die ze allemaal bij elkaar brengen lachen, echt lachen en de gelegenheid om te vliegen zijn.

Een woord ter afsluiting?

L: BUI-TEN-GE-WOON

Bedankt voor uw reactie!

Ze is vanaf nu in afwachting van een moderator.

Tot binnenkort!
uw opmerkingen