• Mode

  • Style @nl

Maak de juiste jaskeuze voor de winter !

Dat is alles! De temperatuurt daalt, naar buiten gaan zonder jas wordt ondenkbaar, kortom, de WINTER KOMT ERAAN!

author-avatar
Geplaatst door Nicolas de Tape à l'oeil

25 sep 2019

Views Gelezen 27 Keer
0 Opmerkingen

Delen

En wij, bij TAO TWEENS, zijn hier om je te adviseren om de juiste winterjas te kiezen🔝in alle situaties.

Om te beginnen: het is absoluut noodzakelijk om een model te kiezen dat je leuk vindt, dat je aanspreekt! Ja, want het zal het vlaggenschip van jouw collectie voor de komende maanden worden! Geen kleinigheid… Stel jezelf dus de « juiste vragen »:

  • -Draag je liever een hyper mode jas of een eenvoudig model dat overal bij past?
  • Heb je gewoon de neiging om een kleine trui onder je grote jas te dragen of draag je liever meerdere lagen en daaroverheen een jas die fijner is?
  • Welke jas vond je vorig jaar heel mooi? -Wat waren de kenmerken die je leuk vond? Het feit dat deze lang / kort was? Met capuchon? Het materiaal?

Als je eenmaal alles op een rijtje hebt gezet, houdt deze informatie dan in je achterhoofd voor je toekomstige aankoop!
Wij, willen je adviseren om er twee te hebben voor te wisselen, afhankelijk van de temperatuur (omdat ja, tussen 10 ° en -10 °, heb je niet perse altijd dezelfde nodig). Daarom zul je het nooit te warm of te koud hebben!
Volg je ons nog steeds? Perfect! We gaan naar onze selectie!


  • Als het koud is maar « het gaat nog »:

Laten we beginnen met de meisjes! Hier bieden we je onze gloednieuwe omkeerbare jas! Één kant met doudou materiaal (echt, heel zacht), net zo mooi van binnen en van buiten, en de andere kant, marineblauw satijn om te schitteren waar je ook bent! Wat leuk om veel looks te maken!


Voor de jongens richten we ons op een color block trainingspak die je over je hoofd aantrekt! Eenvoudig aan te trekken, als een sweatshirt! Comfortabel, cool, mode, licht, alles waar we van houden!

 

  • Voor periodes van « echt koud weer »:☃️ :

Logisch gezien kiezen we voor DE grote warme jas, met imitatiebont, lekker groot en zeer zacht! Je moet weten dat bij TAO TWEENS onze jassen volledig gevoerd zijn met een gerecyclede vulling (je weet wel, dat spul met pluisjes waar je het warm van krijgt, nou ja, het is gerecycled).

Voor meisjes verschillende opties: kort of lang, daar, gratis voor jou! We kunnen in de tijdloze basic blijven, een kaki parka of kiezen voor een grote anorak met reflecterende details op de mouwen. ✨

Als je de voorkeur geeft aan kort: we hebben twee aflopende modellen in wit en zwart, volledig van binnen gewatteerd. Ze zijn warm, mooi en zo gezellig! 0 nep niet verzekerd! En we hebben zelfs een bordeauxrode corduroy versie: nietwaar?

Voor jongens: wij bieden je twee verschillende stijlen. Of je speelt op veilig: het basismodel. Eenvoudig, aan te trekken, warm, altijd trendy en gemakkelijk te combineren.  🤙

Of je speelt het moedig door je te wijzen op modellen die veel meer modieuzer zijn! Namelijk onze grafische camouflage anorak en voering met dubbele fleece!

Of onze Sherpa dubbele anorak met reflecterende stroken, zodat je vrienden je nooit uit het oog verliezen!

Dat is het, we hopen dat dit artikel je helpt bij het zoeken naar de perfecte jas voor de winter! Aarzel niet om ons in het commentaar te vertellen op welk model je verliefd bent!

Kusjes 😘😘

Bedankt voor uw reactie!

Ze is vanaf nu in afwachting van een moderator.

Tot binnenkort!
uw opmerkingen