• Backstage

MARYLOU MAAKT HET VERSCHIL!

Anderhalf miljoen! Zoveel mensen volgen Marylou elke dag op de netwerken. En dat is niet alles! Marylou staat ook bekend onder het pseudoniem @marylouleloup en publiceert elke dag iets op tiktok en instagram!

author-avatar
Geplaatst door Nicolas de Tape à l'oeil

17 jul 2019

Views Gelezen 29 Keer
0 Opmerkingen

Delen

#BALANCETADIFF !

Bij TAO Tweens zijn we ervan overtuigd dat ieder van ons een diff heeft. Dit kleine verschil dat ons in staat stelt om geweldige dingen te bereiken, nuttig te zijn voor anderen, een roeping te vinden, te sublimeren🌟🌟. Deze complexe mix die ons allemaal bepaalt!Dus vroegen we onze tweens om woorden op hun diff te zetten en zij beantwoordden ons met een video!

De eerste die opging in dit spel is Marylou, onze jonge influencer van 17 jaar.

Marylou, ontdekt door haar vele fans op Tiktok, wist toen hoe ze haar social kring kon verbreden door een van de belangrijkste tweens te worden die op Instagram te volgen is!Op Tiktok werd Marylou bekend door het uitoefenen van de zogenaamde lip sync, die bestaat uit het doen wat je choreografische playback zou kunnen noemen door zichzelf te filmen! En Marylou is een echte meester op dit gebied!

Alleen zo’n succes en zo’n community van fans trekt veel jaloezie en negatieve reacties aan… Door haar diff te gebruiken, legt Marylou haar methode uit om al deze rage om haar heen te beheersen!

Marylou heeft geen geheimen op sociale netwerken, en ook niet voor ons!

CREATIEF, AUTHENTIEK, ONHANDIG

Klik op de onderstaande video voor meer informatie over onze eerste tween!

⬇️⬇️⬇️⬇️

En jij? #BALANCETADIFF ! 👊

Bedankt voor uw reactie!

Ze is vanaf nu in afwachting van een moderator.

Tot binnenkort!
uw opmerkingen