• Mode

Nieuw binnenkomende merken bij Tape à l’Oeil

Onze missie #BoostTalent zet ons aan ieders talent te ontwikkelen om samen de toekomst vorm te geven.We hebben daarom besloten partnermerken voor u te selecteren en uit te nodigen, zodat u nog meer keuze heeft in ons mode-universum voor 0-16 jaar.

author-avatar
Geplaatst door Marion de Tape à l'oeil

14 mei 2020

Views Gelezen 38 Keer
0 Opmerkingen

Delen

Nieuwe merken bij TAO? Hoe zit dat? Bekende merken? Nieuwe? Kleine? Grote? We vertellen het u hier allemaal!

Deze merken zijn een referentie, opkomend of innovatief in de kindermarkt, en passen bij onze waarden.We waren meteen enthousiast over hun kennis, hun ecologisch verantwoorde dimensie en hun gedachtewereld.

We zijn van mening dat deze producten voorzien in uw behoeften: die van meer verantwoorde mode en kwaliteitsproducten die toch betaalbaar blijven. We zijn er erg trots op ze u voor te kunnen stellen en hopen dat u deze producten net zo leuk vindt als wij.

Sommige merken kent u en we wilden dat u ze, net als andere merken, bij ons terug zou vinden. We hebben ze voor u en nodigen u met klem uit ze te komen ontdekken. Daar gaan we dan. We stellen uw geduld niet langer op de proef en presenteren ze hier onmiddellijk!

We hebben twee types gastmerken gekozen

 

– ECOLOGISCH VERANTWOORDE MERKEN

We waren meteen enthousiast over hun ecologisch verantwoorde dimensie en hun gedachtewereld.

KI ET LA

We houden van het merk Ki ET LA®, de maker van bewegende zonnebrillen voor kinderen! Goed doordacht en helemaal pop. Deze zonnebrillen maken kinderen EN ouders blij deze zomer. Hun ONBREEKBARE en EXTRA LICHTE monturen zijn een echte aanwinst voor kleine waaghalzen. De glazen van categorie 4 voor baby’s en 3 voor de groteren (gepolariseerd vanaf 4 jaar) beschermen hun ogen in de stad, aan zee en in de bergen. Met de levendige kleuren en zigzagmotieven komen de kids in alle vrijheid uit voor hun eigen stijl!

Onze favoriet bij Tape à l’Oeil: we zijn helemaal weg van deze leuke combinatie van stijl en techniek, die uw kids de hele zomer lang stijlvol beschermt.

AVRIL

Avril®  is een cosmeticamerk dat biologisch gecertificeerd is door de onafhankelijke instanties Ecocert en Qualité France. Avril heeft voor u een betaalbaar assortiment kwaliteitsproducten, die zijn vervaardigd in Frankrijk en Italië.

Onze favoriet bij Tape à l’Oeil: het voor u geselecteerde Avril Baby®-assortiment met producten die speciaal bedoeld zijn voor uw kinderen.

MINUS

Minus®  kwam voort uit de wens om gezellige momenten samen te creëren voor kinderen en hun ouders. Met de ludieke en bijdehante boeken en spellen van Minus, die we overal met ons meenemen, leren we praten en spelen vol humor!Het papier is afkomstig uit FSC®-gecertificeerde bossen, de inkt is plantaardig en de producten worden in Frankrijk liefdevol bedrukt.

Onze favoriet bij Tape à l’Oeil: grappige, ecologisch verantwoorde producten, die net even anders zijn en passen bij onze « te gekke, geraffineerde » stijl.

MELLIPOU

Mellipou® is een merk van knuffels en accessoires voor baby’s die anders zijn dan anderen. Afgelopen met de gebruikelijke muziek van muziekdozen om uw baby in slaap te wiegen… Het is tijd voor iets nieuws met een nieuw soort wiegeliedjes: Game of Thrones® en Stevie Wonder! Allemaal met Oeko-Tex-gecertificeerde stoffen, die zijn ontworpen en gemaakt in Frankrijk!

Onze favoriet bij Tape à l’Oeil: een ecologisch verantwoord merk, dat wordt gemaakt in Frankrijk en zorgt voor een beetje rock in het kinderuniversum.

LA VIE EST BELT

La Vie est Belt®  is een merk voor accessoires van gerecycleerd materiaal, die in Frankrijk worden gemaakt door mannen en vrouwen met een handicap. Hergebruik van restjes stof, banden of brandslangen is een bron van inspiratie gaan vormen voor een tweede leven van materialen die anders in de vuilnis terecht zouden komen!

Onze favoriet bij Tape à l’Oeil: een creatief en optimistisch project dat bewijst dat een betere wereld mogelijk is – voor de mens, door sociale uitsluiting te verminderen, en voor de planeet, door materiaal te recycleren.

GUPPYFRIEND

STOP! MICRO WASTE®  is een organisatie zonder winstoogmerk, die werd gesticht door een groep surfers die houden van de natuur. Om vooral de watervervuiling te bestrijden, creëerden ze de Guppyfriend®-waszak.Deze zak houdt de plastic microvezels vast die vrijkomen bij het machinaal wassen van kleren en zorgt er zo voor dat de vezels niet terechtkomen in onze rivieren en oceanen. Bovendien beschermt deze zak uw kleding: minder wrijven gaat pluisvorming tegen.

Onze favoriet bij Tape à l’Oeil: het gebruik van de Guppyfriend®-waszak beschermt onze planeet en zorgt ervoor dat onze kleren langer meegaan. Een kleine stap naar meer verantwoorde consumptie.

GIFTS FOR CHANGE

Gifts for Change is een onderneming die met ecologisch verantwoorde producten iedereen de kans geeft zich in te zetten voor iets dat hen aan het hart ligt. Dit wordt het Engagement Par l’Objet® genoemd.De Bêtes à Porter-armbanden met dieren zijn gemaakt van beukenhout (afkomstig uit Franse bossen onder ecologisch beheer) en het bandje is van linnen (Europees en geweven in Frankrijk). De armbanden worden vervaardigd in Frankrijk door personen met een handicap. 1 verkochte armband = 1 euro voor bescherming van bedreigde diersoorten.

Onze favoriet bij Tape à l’Oeil: de in Frankrijk vervaardigde, ecologisch verantwoorde armbanden die staan voor betrokkenheid bij dieren.

MA CABANE A RÊVES

Ma Cabane à Rêves®, een Frans merk met een originele nieuwe kijk op magneten: « tijdloos speelgoed waar uw kinderen niet meer zonder kunnen! » De magneten zijn flexibel en stapelbaar, kleurig bedrukt, in water te wassen, 100% made in France en recycleerbaar!

Door eindeloos combineren creëert uw kind niet alleen zijn eigen verhalen, maar ontwikkelt het ook zijn creativiteit. Spelen, creëren, versieren, delen en leren zijn de vijf doelen van het merk. Bij Ma Cabane à Rêves® kent verbeelding geen grenzen! Met de nieuwe collectie « Ardoises Magnétiques » kunnen de kinderen magneten combineren met tekenen en schrijven.

Onze favoriet bij Tape à l’Oeil: een in Frankrijk vervaardigd ecologisch verantwoord merk, dat uw kind de tijd geeft thuis in alle rust creatief bezig te zijn.

 

– DE GASTMERKEN

Merken waar we meteen enthousiast over waren vanwege hun kennis, hun technologie en hun gedachtewereld.

GEOX

Geox®, de ademende schoen, is overal ter wereld nummer 1 op de markt voor casual schoenen. De gepatenteerde « ademendheid » en waterdichtheid van de zolen maken het een innovatief merk. De Geox®-schoenen staan garant voor de hele dag lang comfort en een prettig gevoel.

Onze favoriet bij Tape à l’Oeil: resistentie, technologie en originaliteit – de schoenexpertise van GEOX heeft ons overtuigd!

DAMART

Damart® werd meer dan 65 jaar geleden in Frankrijk gecreëerd. Het merk is bekend vanwege de kwaliteit van de producten met het Thermolactyl®-label, de legendarische actief verwarmende vezel. Innovatieve technologische kennis en een referentie waar niemand omheen kan.

Onze favoriet bij Tape à l’Oeil: nieuwe technische producten, die bekend staan om hun kwaliteit en comfort, die onder de kleding worden gedragen en lekker warm houden. Perfect om thuis te cocoonen.

Blijf ons in de gaten houden: we hebben heel binnenkort nieuwe gastmerken en onze intuïtie vertelt ons dat die u beslist gaan bevallen! Hier is een teaser 🤫😉

>>> Ik ga die gastmerken ontdekken <<<

Bedankt voor uw reactie!

Ze is vanaf nu in afwachting van een moderator.

Tot binnenkort!
uw opmerkingen