• Mode

TAO DREAM… Hoofdstuk 4

author-avatar
Geplaatst door Marion de Tape à l'oeil

31 okt 2019

Views Gelezen 11 Keer
0 Opmerkingen

Delen

Bericht aan de prinsessen van het dagelijks leven! Het is de hoogste tijd om u opnieuw te laten dromen en hoofdstuk 4 van onze TAO DREAM-collectie te openen.

En deze keer duwen onze prinsessen in sneakers de deuren van het retro circus open, zoals altijd vergezeld van hun charmante diertjes. Glitter, magie, goocheltrucs en show zullen zij u tonen…

Ga snel de piste op en laat u betoveren door onze nieuwe collectie buitengewone jurken!

De eerste artieste die de piste op komt: de DOMPTEUSE.

Haar jurk met dieprode kleur weerspiegelt haar beeld: assertief, vastberaden en dirigerend. Maar laat je niet misleiden door haar sterke karakter, onze dompteuse is schattig met haar diadeem, die haar een ​​imitatie-wijs uiterlijk geeft. En Charlie, onze leeuwhond, zal niet het tegenovergestelde zeggen!

 

Onze tweede artieste komt in de piste: de KOORDDANSERES.

Luchtig, sierlijk, elegant en delicaat combineert onze kleine koorddanseres perfect de balans en dans. Ze draagt ​​een korte jurk, die aan de bovenkant nauw aansluit en volumineus is onderaan, met een gelaagde, tulen rok. Haar ecru jurk, met de delicate gouden riem, weerspiegelt de zachtheid van deze prinses.

Onze derde artieste komt in de piste: de GOOCHELAARSTER.

Zij is fantasievol, speels, grappig en ondeugend. Maak plaats voor onze elegante goochelaarster, die vele trucs kent. Ze draagt ​​een lange jurk met kleine mouwtjes: een top van zacht fluweel en een onderkant met sterren in nuances van brons. Een spel van mat en glans in al zijn facetten… totdat het kleine witte konijn wordt onthuld, dat in haar tas was verborgen.

 

Bedankt voor uw reactie!

Ze is vanaf nu in afwachting van een moderator.

Tot binnenkort!
uw opmerkingen