• Backstage

TAO TALENT ACADEMY : het geleefde avontuur !

Weet u nog dat we enkele maanden geleden 7 talenten kozen via ons platform #OriginalKids, om deel te nemen aan een uniek avontuur ! Dat is de gelegenheid voor ons om op deze ervaring van deze 7 kids terug te komen! En als de uwe eens de volgende was?

author-avatar
Geplaatst door Nicolas de Tape à l'oeil

24 jul 2019

Views Gelezen 57 Keer
0 Opmerkingen

Delen

« Voor onze Back to School-campagne zoeken wij 7 artistieke talenten! Is jouw kind een toekomstig stylist, kapper, fotograaf of videomaker? Laat ons zijn/haar talent zien op #OriginalKids!  »

Dit bericht hebben we een paar maanden geleden op ons platform naar onze klanten gestuurd! En we hebben veel reacties gekregen!

Tijdens de opnames van de Back to School-campagne hebben we 7 talenten ontdekt! 7 kinderen gaan onze nieuwe collectie dragen: 7 kinderen met artistieke flair die erover kunnen vertellen!

We hebben ons eigen kunstenaarsatelier gemaakt op een zeer bijzondere plek: in een tuinkas! Onze talenten hebben ook de kans gehad begeleid te worden door een assistent(e). Een professionele persoon met wie ze over hun gedeelde passies konden uitwisselen en er meer over konden leren.

Dus nam Charlie, de officiële visagiste van het team, de jonge Emmy onder haar hoede en vormden ze samen een make-up en haar-shockduo! Zakaria, die op YouTube Zakartouche wordt genoemd, heeft in Theo, de directeur van de shooting, een pedagogische en inspirerende mentor gevonden. Xavier, fotografie-deskundige, heeft Romain, de fotograaf van deze campagne, kunnen assisteren.

Samen hebben ze er iets groots van gemaakt: kinderen en volwassenen die elkaar gevonden hebben in een gedeelde hobby en die een zeer complementair team gevormd hebben!

Onze 4 modellen zijn weliswaar zeer jong, maar ook zij hebben veel te vertellen! Ysé, 8 jaar, heeft verschillende ambities! Modeontwerper, fotograaf, visagist, model… Axel, 9 jaar, een gevoelige jongen, droomt ervan om acteur te worden! En als dat niet lukt, dan wordt hij dierentuinmanager! En waarom eigenlijk niet? De 8-jarige Clara wil graag dierenarts, kapper en visagiste worden. Ook zij zal zich zeker niet vervelen! En de 9-jarige Ryan wil acteur of keeper worden!

Tijdens deze twee dagen hebben we geprobeerd om knowhow over te dragen, hobby’s en wensen te stimuleren. Soms konden we ons doel bereiken (en soms niet), en we zelfs onze functie als volwassene in twijfel gingen trekken.

« Ik zal je laten zien dat achtergrondverlichting mooi kan zijn! », « Ik ga mijn ouders achterna en tegelijkertijd doe ik het op mijn eigen manier. Zo vind ik het beter. », « Ik heb het altijd al leuk gevonden, maar nu vind ik het pas echt te gek. » « Ja, ik krijg graag advies van volwassenen, maar dan wel nuttig advies. Onnodige advies hoef ik niet te horen. », « Talent is dat iedereen iets goeds doet. »

We hebben de tijd genomen om te luisteren, om te leren. We werden gestimuleerd, van alle kanten.

Hoe zit het met jou? Kent jij ook kinderen die deze ervaring graag beleefd zouden hebben? Bekijk dan ons t-a-o.com/OriginalKids-platform en vertel ons over hun talent! Wie weet, misschien zijn zij wel de toekomstige talenten van onze volgende campagne!

 

 

Bedankt voor uw reactie!

Ze is vanaf nu in afwachting van een moderator.

Tot binnenkort!
uw opmerkingen