• Mode

TAO X KLIN D’OEIL: download onze achtergronden en posters!

author-avatar
Geplaatst door Marion de Tape à l'oeil

03 nov 2020

Views Gelezen 11 Keer
0 Opmerkingen

Delen

Heb je onze allernieuwste familiecapsule in samenwerking met Klin d’oeil al gezien? Hier vertellen we je er iets meer over en we nodigen je uit om onze achtergronden en posters in de kleuren van deze collectie te downloaden!

KLIN D’OEIL… TAPE À L’OEIL…. 2 merken die gemaakt zijn om naar elkaar te lonken 😀
Klin d’oeil is een creatieve winkel en kantoor, bestemd om mooi te maken! Hun grafische speeltuin is altijd vrolijk, naïef, onvolmaakt en eerlijk.

Samen, hebben wij een capsule ontworpen met speelse, naïeve en kleurrijke (uiteraard!) graphics. Alle items zijn óf van biokatoen óf van gerecyclede vezels. De collectie bestaat uit T-shirts en sokken voor de hele familie, een sweater voor de boys en een trui voor de girls. En heb je dit prachtige pakje voor de baby’s gezien?!

Omdat we weten dat jullie de grafische motieven van deze capsulecollectie zo mooi vonden, hebben we besloten om er achtergronden voor de telefoon, de PC van te maken of posters om te downloaden.Maak gewoon een screenshot en voilà, je hebt een achtergrond of « klik rechts » en « afdrukken » voor de posters. Makkelijk toch?

Bedankt voor uw reactie!

Ze is vanaf nu in afwachting van een moderator.

Tot binnenkort!
uw opmerkingen