• Backstage

The Talent Minute – Aflevering 2: Andy, de Breakdance-ster

Het is tijd voor uw Talent Minute episode! Snel, niet verder zappen en kijk nu naar aflevering 2!

author-avatar
Geplaatst door Marion de Tape à l'oeil

12 feb 2019

Views Gelezen 23 Keer
0 Opmerkingen

Delen

U weet het, bij « In het Oog springend » houden we ervan om het talent van uw kinderen te onthullen en te benadrukken! Daarom hebben we het Minute Talent gemaakt om hen te ontmoeten en in het spotlight te zetten!

U herinnert zich waarschijnlijk een paar maanden geleden, hebben we Mila, BMX-kampioene, gepresenteerd. Om deze aflevering 1 (opnieuw) te bekijken, gaat u hierheen:

>>>>> The Minute Talent – Episode 1: Mila, BMX Kampioene <<<<<

En deze keer zijn we Andy gaan ontmoeten!Zijn moeder was gekomen om ons over zijn volhardende danstalent in Original Kids te vertellen en wat ons echt raakte was dat zijn ouders thuis een dansruimte maakten, zodat hij kon trainen! Om hem te begeleiden, transformeerden ze hun kelder zodat hij kon oefenen.

Zoals bij de opname van Mila, nemen we een gast die het talent van het kind van de dag test! En deze keer is het niet één maar twee gasten die meewerken! Olivia en Alicia, inkoopmanagers bij TAO besloten om hun kantoor een paar uur te verlaten om Andy te ontmoeten en proberen te Breakdancen! Bekijk het resultaat in de video:

Wilt u dat uw kid de volgende is? Het is dus heel simpel, we herinneren je over het uitgangspunt: U vertelt ons over het talent van uw kinderen op het Original Kids plateform, en we komen u ontmoeten! Elke keer test een nieuwe gast het talent! Dit alles in een kleine video van een minuut die we op de netwerken tonen!

Bedankt voor uw reactie!

Ze is vanaf nu in afwachting van een moderator.

Tot binnenkort!
uw opmerkingen