• Mode

TRENDS VOOR HET BEGIN VAN HET SCHOOLJAAR – SPECIAAL TWEENSDOSSIER

Looks waarmee je in de spotlights staat, onmisbare items, materialen, kleuren, … Volledige oplossing van de puzzel van de kleding van uw tieners is op zichzelf al nodig voor het begin van het schooljaar!

author-avatar
Geplaatst door Nicolas de Tape à l'oeil

17 jul 2019

Views Gelezen 40 Keer
0 Opmerkingen

Delen

De terugkeer is een klein modelaboratorium van het jaar👩‍🔬👨‍🔬. Het perfecte moment om nieuwe artikelen te testen, nieuwe looks uit te proberen! Dus om de mini-blues voor de gek te houden die hier aan het einde van de vakantie opduiken 😢, bestaat niets beter dan in zijn volgende outfits te duiken voor het komende jaar! Dus om u te inspireren, hebben we een kleine compilatie samengesteld van de beste Tweens looks uit onze RDC-collectie!

Onze gewatteerde jassen zijn zowel warm als licht en kunnen vele malen per jaar gedragen worden! Verenigd om met soberheid of met colorblocks te spelen voor een perfecte mix tussen modern en vintage!

 

Te completeren met een oversized sweater FULL-comfort! 😊

 

Of een T-shirt om te genieten van de Indische zomer of de komst van de mooie dagen! Harder, better, faster…

 

U kunt ook de camouflage proberen, zodat u niet onopgemerkt blijft! En voor de meest gedurfde, deze mooie oranje sweater met capuchon die perfect bij groen past!

 

Voor meisjes zijn vintage strepen ook weer terug met onze hoog getailleerde wijd uitlopende broek met bandjes, superleuk om te dragen! Voor de jongens keert het colorblock weer terug met deze anorak-parka!

 

Net als in de Verenigde Staten, draag het Amerikaanse campus-sweatshirt 🇺🇸! Met hun oversized vorm en hun zachte voering zijn onze sweaters super cosy! En voor degenen die genres willen mixen, kunt u uw look ook compleet maken met een klein ogenschijnlijk shirt!


Doorgestreepte en verfijnde code zegt u??? 
😜

 

Als u op elegantie rekent, zijn onze bedrukte polo’s en shirts precies wat u zoekt! Ideaal om dit schooljaar serieus en stijlvol te benaderen!

 

Tijdloos houthakkershemd voor een ongecompliceerd jaar! Grunge en vrouwelijk!

 

Niet meer slenteren in een tweedehandswinkel om uw sporty-vintage artikelen te vinden, het is verkrijgbaar bij TOA Tweens!

 

Na de excessen van de vakantie, kan terugkeren ook rijmen met hervatten van de sport voor de meest gemotiveerde! Dat is goed, we hebben aan u gedacht! 💪🏋️

 

Zoals Leo, om dit jaar in alle rust te beginnen, open uw chakra’s en test de flexibiliteit van onze skinny jeans🧘‍♂️✌️

 

Mouwloze jas, oversized sweater, normale jeans … De perfecte outfit om na school te gaan rijden! 🛹🤙

 

Als u zichzelf verstaanbaar wilt maken zonder een woord te gebruiken, draag dan onze sweaters en T-shirts met boodschappen!🤙

 

Dus? Klaar om dit jaar alles te versnipperen? 😉

Bedankt voor uw reactie!

Ze is vanaf nu in afwachting van een moderator.

Tot binnenkort!
uw opmerkingen