• Lifestyle

7 verrassingen voor de verjaardag van je kind

author-avatar
Geplaatst door Marion de Tape à l'oeil

25 aug 2020

Views Gelezen 15 Keer
0 Opmerkingen

Delen

Het is DE dag! De dag waar je kindje het waarschijnlijk al weken over heeft zodat niemand het kan vergeten. Om deze dag heel bijzonder te maken en zijn verwachtingen te overtreffen, hebben wij hier een lijst met tips om er de allermooiste dag van het jaar van te maken. En daarnaast om jullie tot de beste ouders van de wereld te bombarderen. 😉

  • Een heerlijk ontbijtje op bed maken

Wat is nou een beter begin van de dag dan ontbijt op bed? Wij zijn er helemaal fan van!

  • Kleine attenties verstoppen op allerlei plekjes in huis

Hou post-its op zak, maar ook papiertjes met leuk plakband of zelfs met jouw lippenstift. Schrijf ze vol met lieve woordjes en verspreid ze door het huis, op alle plekken waar hij/zij langskomt voordat hij/zij naar school gaat bijvoorbeeld, of weer thuiskomt. Een lief ‘ik hou van je’ geschreven met jouw lippenstift op de spiegel van de badkamer of een eenvoudig ‘gefeliciteerd’ op een post-it op de koelkast toveren gegarandeerd een mooie glimlach op zijn of haar gezicht. Als jouw kindje nog niet kan lezen, kies dan voor mooie tekeningen in plaats van teksten.

  • Hem/haar een dag geven waarop alles mag

Er zit 24 u in een dag, laat hem weten dat het ZIJN/HAAR dag is, en baken het tijdsbestek hierbij duidelijk af. Laat hem/haar zelf kiezen wat hij/zij wilt doen: zich kleden zoals hij/zij wilt, tv kijken of gamen… voor deze ene dag in het jaar is hij/zij de koning of koningin. Maak duidelijk dat hij/zij er optimaal van kan genieten want zo’n dag komt maar 1x in het jaar voor. 🤪

  • Lekkernijen voorbereiden voor hem/haar en zijn/haar vriendjes.

Als de verjaardag op een schooldag valt, bereid dan een heerlijke traktatie voor, bijvoorbeeld snoepjes of gebakjes, om mee te nemen naar zijn/haar vriendjes met wie hij zijn verjaardag die dag ook zal vieren! Dat is natuurlijk wel een klassieker, maar onmisbaar om jouw kids de dag van hun leven te geven!

  • Een speurtocht organiseren

Bereid verborgen hints voor door het huis die hem/haar zullen leiden naar het verjaardagscadeau. Dit is een leuke manier om het cadeau te ontdekken en vooral om de voorpret te rekken.

  • Je kind meenemen naar zijn/haar favoriete restaurant

Stel hem/haar voor om te gaan eten in zijn/haar favoriete eettent en laat hem/haar alle verhalen met je delen.

  • Tijd aan hem/haar besteden

Als je kind broers en zussen heeft, stel hem/haar dan voor om een middag één op één door te brengen met broer of zus en laat hem de activiteit kiezen. Het hoeft niet lang te duren, 1 of 2 uurtjes is genoeg!

Heb je andere ideeën of misschien zelfs kleine rituelen die je vaker doet met je kids voor hun verjaardag? Laat het ons weten in de opmerkingen, dan voegen wij het toe aan ons artikel.

 

Bedankt voor uw reactie!

Ze is vanaf nu in afwachting van een moderator.

Tot binnenkort!
uw opmerkingen