• Mode

Verschillen in vorm en maat tussen baby- en kinderkleding

author-avatar
Geplaatst door Marion de Tape à l'oeil

22 apr 2020

Views Gelezen 2 Keer
0 Opmerkingen

Delen

Kunt u nog steeds volgen? Tot nu toe, niets ingewikkelds. U bent niet gek: 24 maanden is dezelfde maat als 2 jaar en dat geldt ook voor 36 maanden en 3 jaar.

Dezelfde maat ja, maar niet dezelfde VORM. En daar zit het verschil. We leggen het u uit.

We passen onze kleding zo goed mogelijk aan aan de lichaamsvorm van de kleintjes. Op de babyafdeling, dat wil zeggen bij de maten 23 maanden en 36 maanden, gaat het er vooral om dat de kleding praktisch is!

Bij het bovenstuk zorgen de drukknopen op de kraag ervoor dat het eenvoudig geopend kan worden, zodat het hoofdje van de baby er gemakkelijk doorheen kan. Maar dat is nog niet alles! De zoom van het T-shirt loopt rond en de voorkant is net iets langer dan de achterkant. Perfect voor het buikje van uw baby!

Op de babyafdeling bestaat het onderstuk uit een broek met een verlaagd kruis, net als bij een harembroek. Waarom? Om ruimte te laten voor de luier natuurlijk!

Bij kinderkleding in de maten 2 en 3 jaar hebben de T-shirts een rechte zoom. Zodra uw dotje zijn babybuikje kwijt is en geen makkelijke opening voor zijn hoofdje meer nodig heeft, zitten de kleren op de kinderafdeling hem als gegoten!

En zodra uw baby zindelijk is, kunt u een broek voor hem of haar uitzoeken op de kinderafdeling, met een normaal kruis, zoals bij volwassenen.

Duidelijk? Zo ja, dan zijn we blij dat we dit hebben kunnen ophelderen. 🙂 En zo niet, stel dan uw vraag bij de reacties hieronder. Wij beantwoorden met alle plezier uw vragen en zullen de antwoorden in de reacties toevoegen.

Bedankt voor uw reactie!

Ze is vanaf nu in afwachting van een moderator.

Tot binnenkort!
uw opmerkingen