• Mode

WE RICHTEN ONS OP DE TIENERMATEN!

De artikelen van de TAO Tweens-collectie passen zich aan de veranderingen van onze tieners aan. Wat zijn de verschillen bij de maten van het kind? We vertellen u alles… 

author-avatar
Geplaatst door Nicolas de Tape à l'oeil

17 jul 2019

Views Gelezen 30 Keer
0 Opmerkingen

U weet dat voor onze TAO Tweens, de artikelen worden goedgekeurd door echte volwassenen! Dus hebben we geluisterd naar wat ze te zeggen hadden om enkele innovaties en nieuwtjes onder de aandacht brengen…

via GIPHY

Onze hoofdmissie bij TAO Tweens: om onze tieners een goed gevoel over zichzelf te geven en lekker in hun vel te zitten met kleding die speciaal voor hen ontworpen is. En dat gaat over verschillende zaken, de stijl is aangepast aan hun wensen en onze maten!Kleine details…

Zoals u weet, is onze TAO-kindercollectie in eerste instantie gericht op kinderen die naar de kleuterschool of de basisschool gaan. Onze maten voor 12 en 14 jaar zijn ontworpen om kinderen met grotere maten aan te kleden. De Tweens-collectie voldoet aan de behoeften op het gebied van stijl en aanpassing van de studenten!

Tweens zijn niet langer kinderen, hun smaak rondom stijlverandering en hun aanpassing lijkt meer op die van volwassenen. Een Tween is tussen de 10 en 16 jaar oud, ouder dan een kind, maar nog geen volwassene…They are in-between!

Inderdaad, bij jongens zullen schouders, kuiten en billen de neiging hebben om uit te zetten, terwijl bij meisjes de borst zal groeien en de maat zal worden verfijnd. Deze veranderingen kunnen vroeg of later bij ieder kind plaatsvinden, we moeten aan hun verschillende behoeften kunnen voldoen! Bovendien kunnen deze evoluties in meer of mindere mate belangrijk zijn. Dus vanaf dit seizoen komt maat M ons aanbod verrijken!Het is altijd de wens om geen tiener zijn stijl te ontnemen, de stijl die bij hem past en die hem bevalt. Het is simpel: u verandert, wij passen ons aan!

via GIPHY

Hun voorkeuren, zoals de mode, veranderen ook: de stijlteams maken de voorkeuren breder, meer comfort!

Symbool van de hippiebeweging van begin 1970, de wijd uitlopende jeans werd een belangrijk stuk in de kledingkast, met zijn snit aangepast aan de heupen, precies op de dijen en wijd uitlopend op de enkels. Nu elegant en gemakkelijk te associëren, het is terug na enkele tientallen jaren in de vergetelheid geraakt te zijn!

via GIPHY

De mom jeans maakt ook zijn grote terugkeer! Zeer trendy in de jaren 90, het is de ideale keuze voor een stijl die ontspanning en elegantie combineert met een vleugje cool.Deze snitten zien er geweldig uit met een sweatshirt met open schouders. Aarzel niet om het sweatshirt in de broek te stoppen, om zo de maat aan te geven en voor meer vrouwelijkheid.

Hoe tijdloos en veelzijdig het ook is, de jeans met rechte pijpen maakt ook deel uit van de dans! Klein detail, we bieden het kort en geknipt aan. In combinatie kiezen we voor hoog en dicht bij het lichaam om het silhouet in evenwicht te brengen.

Natuurlijk, de dunne, hoge taille blijft, het is altijd erg populair, perfect voor een dagelijkse look! Met zijn slanke pasvorm kan hij worden gedragen met oversized sweatshirts, losse T-shirts of in de broek worden gestopt.

Deze tips mogen niet letterlijk worden toegepast en ontnemen jezelf niet de associaties die het beste bij jou passen!

via GIPHY

Bedankt voor uw reactie!

Ze is vanaf nu in afwachting van een moderator.

Tot binnenkort!
uw opmerkingen