#OriginalKids - Ambre

Ambre, jonge toegewijde ecoloog

DSC06020_1250809

Wij presenteren u Ambre

  • Voornaam Ambre
  • leeftijd 8 jaar
  • Land France
  • Regio Ile de France
  • Categorie Leven van alledag

Ambre, jonge toegewijde ecoloog

Ambre is 8 jaar oud. Ze controleert of het sorteren van afval thuis goed gebeurt. Ze nam deel aan de inzameling van afval voor de schoonmaak van de stad en is van plan om met haar vriendin de buurt-afgevaardigde, de buurt schoon te maken. Ze heeft jacht gemaakt op « verspilling » van elektriciteit door tegen haar ouders te zeggen zoals in de reclame « We zijn hier niet in Versailles! » 😁. Ze neemt deel aan « hang je jas op » in de winter, wat bestaat uit het hangen van een kledingstuk in de buurt, zodat het door 1 ander kind kan worden gebruikt. Haar moeder maakt tochten en is meter van een dakloze, dus ze helpt haar om kleding te verzamelen.

Ambre is het levende bewijs van de band die ons verbindt met onze klanten. Aangezien we haar moeder Beatrice kennen sinds 2016, toen Mélanie, de manager van onze winkel in Osny (95), haar voorstelde lid te worden van het panel van producttesters van het Family Lab. Ze accepteerde (uiteraard;)) met veel plezier. Haar altijd zeer relevante feedback en haar speelse persoonlijkheid tijdens deze producttests maakten dat we verder met haar wilden gaan. Daarom hebben we haar meerdere keren op het hoofdkantoor in Noord-Frankrijk uitgenodigd om deel te nemen aan verschillende workshops voor co-creatie.

En toen we onze zoektocht begonnen naar kinderen die zich inzetten voor de planeet en voor anderen, reageerde onze super Béatrice opnieuw door ons de kandidatuur van Ambre aan te bieden en dat leek ons als vanzelfsprekend. Ze zou een van de 4 #OriginalKids van onze editie # 003 zijn!

Tape à l'oeil - Nieuwe Collectie Lente Zomer 2020


à Zie ook


portrait-videos
Tape à l'oeil - Nieuwe Collectie Lente Zomer 2020
Bedankt voor uw reactie!

Ze is vanaf nu in afwachting van een moderator.

Tot binnenkort!
uw opmerkingen