Het Family Lab

Ontdek onze producten, help met het creëeren van collectie, neem een kijkje achter de schermen, bezoek onze evenementen,… Kortom, meld je aan bij Family Lab! Kom, we wachten op je ;)

Bij tape à l’oeil doen we alles met een strakke en geraffineerde kijk. We duizelen van de ideeën en we weten zeker : u ook!

Concreet bestaat het Family Lab uit klantenpanels van de MyTao Community (ons getrouwheidsprogramma), die onze producten testen, onze collecties medecreëren, achter de schermen kijken, ons bezoeken tijdens evenementen die ons aan het hart gaan.

U, klanten, leidt ons dagelijks. U zit achter elk van onze producten, achter elke grote beslissing die wij nemen. In juni 2015 wilden we nog verder gaan met u: u bij ons ontvangen, direct in dialoog treden met u, u uitnodigen mee te doen met ons, in het hart van het merk! Zo is het Family Lab geboren. Want samen kleuren wij Tape à l’oeil met een unieke sfeer, die u tegelijkertijd laat dromen en die bij u past!

Ik dien gewoon een idee in

TAO

Designed with you !

LATEN WE SAMEN ONZE COLLECTIES ONTWERPEN!

Tape à l’œil heeft in 2016 de feestcollectie gekozen, die zo symbolisch is voor zowel onze original kids, als voor hun ouders, om de eerste geheel samen gecreëerde collectie te lanceren!

Neem deel aan medecreatieworkshops met onze stylistes! Vertel ons uw ideeën, deel uw inspiraties en in de loop van de workshops, zult u langzaamaan onder uw eigen ogen een hele collectie zien ontstaan! In 2016 hebben we zo met het Family Lab de gehele feestcollectie 2016 samen gecreëerd, maar ook Ceremonie en Terug naar school 2017, die wij u in de komende maanden onthullen!

ONZE KLANTEN SPREKEN ER HET BESTE OVER:

KLANTEN, DIE VOOR STYLISTES SPELEN: DAT MOET WEL BIJ TAPE À L’OEIL ZIJN!

TAO

Gepost door Madeleine

Maman des merveilles

18 Sept. 2017

ViewsViews 968 maal
12 opmerkingen

Ik kan niet stoppen te praten over alles wat Tape à l’oeil doet voor zijn klanten (vaak klantes, blijkt!). Na deelgenomen te hebben aan het Family Lab in 2015 en te hebben geassisteerd bij de Conventie van 2016, heeft men mij een paar maanden geleden een nieuw avontuur voorgesteld, dat van de medecreatie van de feestcollectie 2016. Medecreatie, zo geeft de naam al aan, bestaat uit het deelnemen, van begin tot eind, aan het proces van het ontwerpen van een deel van het aanbod van Tape à l’oeil. Een gewoonweg ongelofelijke ervaring, die maar weinig merken bieden, zover ik weet!

TAO

approved by you !

WIJ ZIJN ER WEG VAN OM ONZE PRODUCTEN TE ZIEN GEDRAGEN WORDEN IN “HET ECHTE LEVEN”

TAO

Geeft u ook uw mening!

Ik dien gewoon een idee in

Heeft u een duidelijke wens, een geweldig idee, een boodschap voor ons?

Of u nu graag een artikel in ons assortiment opgenomen zou zien worden, van mening bent dat een bepaalde dienst ontbreekt of opmerkingen heeft over het Family Lab, stuur ons hierover een e-mail naar familylab@t-a-o.com en wij zullen u aandachtig lezen!

U kunt ook contact met ons opnemen via social media. En in het bijzonder via Facebook

Tot snel!

Het Family Lab team.