ONZE ECO-VERANTWOORDELIJKE 
MERKEN

Bij Tape à l'Oeil, nodigt onze #BoostTalent-missie ons uit om ieders talent te ontwikkelen om samen vorm te geven aan morgen.
Daarom hebben we besloten partnermerken te selecteren en uit te nodigen om u nog meer keuze te bieden in ons 0-16 mode universum.

Deze merken zijn een referentie, opkomend of innovatief in de kindermarkt en komen overeen met onze waarden.
Ons oog viel op hun ecologisch verantwoorde dimensie en hun universum. Wij zijn van mening dat deze producten aan uw behoeften zullen voldoen: die van een meer verantwoorde mode die kwaliteitsproducten biedt en toch betaalbaar blijft. We zijn erg trots om ze u aan te bieden en hopen dat u deze producten net zo leuk zult vinden als wij.

ONTDEK ALLE MERKEN
In 2014 hebben Olimpia en Carolina, liefhebbers van design en natuur, hun merk Oli & Carol® opgericht, dat een collectie milieuvriendelijk speelgoed aanbiedt: 100% veilig voor baby's, natuurlijk en milieuvriendelijk. Voor gebruik als badspeelgoed of bijtringen, hun hele assortiment is met de hand beschilderd en met de hand gemaakt van 100% natuurlijk rubber, gewonnen uit een boom genaamd de Hevea.

Waarom we bij Tape à l'Œil van die merk houden: we werden verliefd op de zeer originele fruit- en groentevormen van Oli & Carol®-speelgoed, dat het traditionele eerste speelgoed voor kleine kinderen opnieuw heeft uitgevonden.
Verplaatsen met een baby kan een hele uitdaging zijn ... en vaak omslachtig! Dus Benjamin Banoun, een ingenieuze vader, besloot de babyfles opnieuw uit te vinden om het dagelijks leven voor jonge ouders gemakkelijker te maken, en in 2017 richtte hij het merk Le Biberon op. Français®.Praktische babyflessen die ruimtebesparend in elkaar nestelen, mooi met een elegant en verfijnd ontwerp en technisch dankzij het robuuste en gezonde materiaal waarvan ze zijn gemaakt: kindvriendelijk polyester (BPA-, BPS- en BPF-vrij) en spenen gemaakt van puur medische siliconen met een antikrampjessysteem.

Waarom wij bij Tape à l'Œil van die merk houden: hoogwaardige, innovatieve babyflessen, volledig ontworpen en vervaardigd in Frankrijk, die uw baby's het beste bieden en waarin u het volste vertrouwen kunt hebben.
Kleuren en opnieuw beginnen ? Ontdek de tafelsets van SuperPetit ® om oneindig te kleuren !
Ze zijn leuk en ontwikkelen de fantasie van onze kinderen die elke dag weer superhelden worden.
Ze zijn aangepast aan onze kinderen, gemaakt van 100% voedselveilig siliconen, niet poreus en antibacterieel. De herbruikbare producten van SuperPetit® nodigen ons uit onze gewoontes te veranderen en duurzaam te consumeren.

Wij van Tape à l’Œil zijn er gek op : SuperPetit® gaat verder en zet zich in voor het internationale samenwerkingsverband " 1% for the Planet ® " en maakt 1% van de verkoopopbrengst over aan caritatieve organisaties die zich hard maken voor bescherming van het milieu.
APO France ® is HET jonge merk voor natuurlijke verzorgingsproducten en zero waste-accessoires voor dagelijks gebruik in het gezin.
Verzorgingsproducten met korte ingrediëntenlijsten, lokaal gemaakt in hun ecologisch opgezette werkplaats in het noorden van Frankrijk.
Ontdek hun ambachtelijke productiemethode, de koude verzeping die in de vaste zeep de weldaad van oliën en planten behoudt voor het hydrateren en voeden van de huid.

Wij van Tape à l’Œil zijn er gek op : : een merk dat is ontstaan uit de ontmoeting van 2 familievaders met een sterk verlangen om toegankelijke cosmetische verzorgingsproducten te maken die goed zijn voor onze huid en onze planeet.
Aan tafel! In 2003 creëerden Boo&Bruno het Franse merk Ekobo® dat mooie, praktische en milieuvriendelijke objecten voor in huis aanbiedt. De belangrijkste inspiratiebron? Zorgen voor de aarde en haar kinderen! Biobu® bamboevezel werd hun handelsmerk, een garantie voor veiligheid en duurzaamheid.Favoriet van Tape à l'Oeil: Ekobo is een familiebedrijf! Voor hun eerste dochter, die nu 14 is, bedachten Boo&Bruno hun iconische product dat nog niet bestond: een ecologisch verantwoord servies. Welkom in de wereld van het merk Turtl®, opgericht door Jonny. Hij laat zich inspireren door zeedieren en in het bijzonder schildpadden om pantoffels te maken die innovatief, gemakkelijk aan te trekken, zacht en flexibel zijn. Naast dat ze geschikt zijn voor een goede ondersteuning en ontwikkeling van kindervoeten, zijn de milieuvriendelijke pantoffels gemaakt van gerecyclede Repreve®-materialen. Favoriet van Tape à l’Œil: een percentage van de winst van het merk wordt gedoneerd aan liefdadigheidsinstellingen die het leven in zee beschermen en de oceanen ontdoen van plastic en ander door de mens gemaakt afval. Rainette® is een in 2017 opgericht Frans bedrijf dat accessoires maakt waarmee we tijdens fietstochten gezien worden! Rainette® koppelt veiligheid aan stijl met nieuwe kwalitatieve, innoverende, intelligente en… reflecterende producten! Gecertificeerde stoffen van Oeko-Tex®, stickers gemaakt in Frankrijk, een samenwerking met de ESAT (Etablissement d’Aide par le Travail) voor het verpakken van de producten… Al deze daden van eco-design geven nog meer zin aan producten die onmisbaar zijn voor de fietsveiligheid.

Een lievelingetje van Tape à l'Oeil: Het leven op de fiets wordt vereenvoudigd met producten die zowel mooi als nuttig zijn, dankzij reflecterende accessoires en details, zodat we veilig door kunnen trappen. "
Druydès®, een natuurlijk cosmeticamerk dat zuivere, zero-waste varianten van vaste cosmetica biedt. De producten van Druydès® worden ontwikkeld en gemaakt in een lab in Bourgogne. De ingrediënten zijn biologisch van oorsprong, en de cosmetica wordt verpakt in zero-waste verpakkingen.

Een lievelingetje van Tape à l’Oeil: Het aanbod aan natuurlijke cosmeticaproducten die in Frankrijk gemaakt zijn en ontwikkeld zijn om risico’s op allergieën te verminderen: een extra manier om voor de gevoelige huid van onze kinderen te zorgen.
Koko Cardboards®, het designmerk dat gedurfde meubels, speeltjes en doe-het-zelfkits aanbiedt van… karton ! Een manier om creativiteit in ons dagelijks leven te brengen door zelf objecten te monteren die iets aparts geven aan ons interieur. Gecertificeerde, gerecyclede materialen, geen plastic voor de verpakking, ambachtelijk gemaakt, gecombineerd met zeer moderne gespecialiseerde machines ... Activiteiten die net zo leuk als verantwoordelijk zijn.

Waar wij van Tape à l'Oeil weg van zijn : Nog een extra kans om plezier te hebben met het gezin, door samen een ecologisch en zo goed als uniek object te bouwen dat zowel kinderen als ouders zal aanspreken !
Pain d’Alouette®, het merk voor accessoires voor baby's (slabbetjes, knuffels, linnengoed ...) gemaakt op een natuurlijke, solidaire en lokale manier. Romane, de ontwerpster, selecteert met liefde ecologische materialen, gebruikt milieuvriendelijke, plantaardige kleurstoffen en biedt modellen die volledig in het hoge Frankrijk zijn gemaakt. Een reeks producten, een beetje retro ontworpen, voor het comfort van onze baby's.

Waar wij van Tape à l'Oeil weg van zijn : Romane is dit avontuur aangegaan omdat ze zich herinnerde wat haar grootvader zei : "Iets heel kleins kan tot een grote vreugde leiden". Een aanpak die is geïnspireerd op gisteren en die perfect past bij onze meer verantwoorde behoeften van vandaag.
Wij houden van het merk Ki ET LA®, ontwerper van zonnebrillen die bewegen voor kinderen ! Deze zonnebrillen zijn goed doordacht en ultrapop en zullen kinderen EN ouders blij maken deze zomer.Deze ONBREEKBARE en EXTRA LICHTE monturen zullen een echte aanwinst zijn voor waaghalzen. Hun glazen van categorie 4 voor baby's en 3 voor de groteren (gepolariseerd vanaf 4 jaar) beschermen hun ogen in de stad, aan zee of in de bergen. Levendige kleuren en zigzagmotieven, de kids kunnen hun stijl in alle vrijheid uiten !

Wij van Tape à l’Œil vallen voor de leuke, hippe en technische stijl, die uw kids de hele zomer stijlvol beschermt.
Avril ® is een cosmetisch merk dat biologisch is gecertificeerd door de onafhankelijke organisaties, Ecocert en Qualité France. Avril biedt een assortiment kwaliteitsproducten aan met natuurlijke ingrediënten, ze zijn betaalbaar en gemaakt in Frankrijk en Italië.

Onze favoriet bij Tape à l'Œil: het voor u geselecteerde Avril Baby®-assortiment met producten die aangepast zijn aan de behoeften van uw kinderen.
Gifts for Change is een bedrijf dat iedereen de mogelijkheid biedt om zich, via ecologisch verantwoorde producten, in te zetten voor een doel dat hen dierbaar is. Dit noemen ze Commitment By the Object ®. De “Bêtes à Porter” armbanden zijn gemaakt van beukenhout (uit ecologisch beheerde Franse bossen) en het bandje is gemaakt van linnen (Europees en geweven in Frankrijk). Ze worden in Frankrijk gemaakt door mensen met een beperking. 1 armband gekocht = 1 euro geschonken aan de bescherming van bedreigde diersoorten.

Onze favoriet bij Tape à l'Œil: milieuvriendelijke armbanden gemaakt in Frankrijk en toegewijd aan het dierenrijk.
STOP! MICRO WASTE ® is een organisatie zonder winstoogmerk, gelanceerd door een groep natuur-liefhebbende surfers. Om concreet tegen watervervuiling te vechten, creëerden ze de Guppyfriend ® waszak. Deze zak houdt de plastic microvezels die vrijkomen tijdens het wassen van kleding in de machine vast en voorkomt dat ze in rivieren en oceanen kunnen belanden. Deze tas beschermt ook kleding door wrijving te beperken en voorkomt het pluizen.

Onze favoriet bij Tape à l'Oeil: het gebruiken van de Guppyfriend ® waszak beschermt onze planeet en zorgt ervoor dat onze kleding langer meegaat. Een kleine stap naar een meer verantwoord verbruik.
La Vie est Belt ® is een merk van accessoires gemaakt van gerecyclede materialen, gevormd in Frankrijk door mannen en vrouwen met een beperking. Het opnieuw gebruiken van stukjes stof, banden of brandslangen is een bron van inspiratie geworden om materialen, die anders bij de vuilnis zouden beland zijn, een tweede leven te geven!

Onze favoriet bij Tape à l'Oeil: een creatief en optimistisch project dat bewijst dat een betere wereld mogelijk is voor de Mens door sociale uitsluiting te verminderen en voor de planeet door materialen te recyclen.
Ma Cabane à Rêves® Een frans merk, vindt magneten op een originele manier terug uit: "een tijdloos speelgoed, u kinderen zullen niet meer zonder kunnen!" De magneten zijn flexibel en stapelbaar, met kleurrijke afbeeldingen, wasbaar met water, 100% made in Frankrijk en recyclebaar! Door eindeloze combinaties vertelt het kind verhalen en ontwikkelt zijn creativiteit. "Spelen, Ontwerpen, Versieren, Delen en Leren zijn de vijf ambities van het merk. Bij Ma Cabane à Rêves® kent verbeelding geen grenzen! Met de nieuwe collectie “Ardoises Magnétiques” kunnen kinderen magneten combineren met tekenen en schrijven.

Onze favoriet bij Tape à l'Œil: een milieuvriendelijk merk van Franse productie, dat kinderen een creatieve, rustige tijd biedt om met het gezin te delen.
Mellipou ® is een merk van knuffels en accessoires niet zoals de anderen. Gedaan met de gebruikelijke muziek uit muziekdozen om je baby in slaap te wiegen ... Maak plaats voor iets nieuws met slaapliedjes van een nieuw genre: Game of Thrones ® en Stevie Wonder! Allemaal met Oeko-Tex gecertificeerde stoffen, ontworpen en gemaakt in Frankrijk!

Onze favoriet bij Tape à l'Œil: een milieuvriendelijk merk gemaakt in Frankrijk dat een beetje rock brengt naar een kinderlijk universum.
Minus ® is ontstaan uit de wens om momenten van uitwisseling tussen kinderen en volwassenen te creëren. Ontwerpers van speelse en slimme boeken en games die we overal mee naartoe nemen, met Minus leren we, bespreken we en spelen we met humor! Het papier is afkomstig van FSC ® -gecertificeerde bossen, de inkten zijn plantaardig en de producten worden met liefde bedrukt in Frankrijk.

Onze favoriet bij Tape à l'Œil: milieuvriendelijke producten met een grappige en onconventionele toon die overeenkomen met onze "toegewijde en verfijnde" stijl.

Artikel toegevoegd aan winkelwagen

Verder winkelen Zie mijn winkelmandje

 

Als u verder navigeert op deze site, accepteert u het gebruik van cookies. U kunt doelgerichte aanbiedingen krijgen, die aangepast zijn aan uw interesses en er worden bezoekstatistieken bijgehouden.